Sevgi Özayyıldız Temizlik Benim İşim'e damga vurdu

Temizlik Benim İşim'de bugün başlayan yeni hafta heyecanında yarışan ilk isim olan Sevgi Özayyıldız pazartesi gününe damga vurdu. Güzel yarışmacı hakkında binlerce kişi araştırma yaptı.

Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu üstlendiği Temizlik Benim İşim bugün FOX'ta yeni bölümleri ile yayınlanmaya başlandı. İlk gün yarışmacısı da Sevgi Özayyıldız oldu. 4 saat boyunca ünlü sunucuyla birlikte kendisine verilen evi temizleyen Özayyıldız, performansıyla rakiplerinin önüne geçmeye çalıştı. Zaman zaman eleştiriler alsa da hepsine cevap vermeyi başardı.

Dört yarışmacıyı geride bıraktı
Bugün açıklanan yarışamcılar arasında Sevgi Özayyıldız dışında Hülya Hatman, Gözde Hırçın, Yasemin Akdoğan ve Gülfer Aktaş vardı. Sevgi Özayyıldız ilk gün itibarıyla rakibelerini geride bıraktı ve en çok aranan isim oldu.



Sevgi Özayyıldız kimdir?
40 yaşında olan Sevgi Özayyıldız ev hanımı. Aslen Iğdırlı ama İstanbul'da doğdu. Kendisini çılgın, merhametli ve sevgi dolu olarak tanımlıyor. Aslan burcunun tüm özelliklerini taşıdığını söylüyor. Yüzme, tiyatro ve sinema hobileri arasında. Beşiktaşlı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri