Temizlik Benim İşim Arzu Gürdağ kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Televizyon ekranlarının tozunu alan, hijyeniyle hayran bırakan ve her anıyla eğlendiren Temizlik Benim İşim'de yeni bir gün daha başlıyor. Zorlu maratonun ikinci bölümünde yarışacak isim Arzu olarak açıklandı ve kendisi hakkında da birçok araştırma yapılıyor. Peki, Temizlik Benim İşim Arzu Gürdağ kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların 4 saatlik sürede verdikleri mücadele sonrasında 10 bin liranın sahibinin belirleneceği maratonun ikinci ismi belirlendi. Buna göre Arzu Gürdağ kendisine verilen evde en iyi performansı gösterip evine ödülle dönmek istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Arzu Gürdağ kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim Arzu Gürdağ kimdir?

Bu haftanın ikinci yarışmacısı olarak Esenler'de kendisine verilen evi temizlemeye başlayan Arzu Gürdaş 36 yaşında. Ev hanımı. Erken yaşta çalışmaya başlayan deneyimli yarışmacı temizlik konusunda deneyimli. 12 yıl konfeksiyonda çalıştı. 14 senedir de evlere temizliğe gidiyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri