The Taste Türkiye Aysun Çağıltaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemek yarışmalarına yeni bir soluk getiren The Taste Türkiye'nin yarışmacıları da bir hayli ilgi görüyor. Özellikle kadın yarışmacılar üzerinde gerçekleştirilen aramalarla haklarındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Onlardan biri de Aysun Çağıltaş. Her yarışmacı gibi kendisine güvenerek yarışmaya katılan Aysun Çağıltaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? İşte detaylar...
 


Aysun Çağıltaş kimdir?

The Taste Türkiye'nin iddialı yarışmacılarından biri olan Aysun Çağıltaş şimdiden ilgi odağı haline geldi. İnternette pek çok kişi hakkında araştırma yapıyor. 29 yaşındaki Aysun kendisine oldukça güveniyor. Aşçılık yapan yarışmacı Nişantaşı’nda ünlü bir restoranda çalışıyor.




















 































FOX TV hakkında

FOX, News Corporation'ın Türkiye'de yayın yapan televizyon kanalı. 22 Nisan 1993'te yayın hayatına başlayan İhlas Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulmuştur.
 


The Taste Türkiye nedir?

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Ali Ronay, Şemsa Denizsel ve Rafet İnce yemekleri hangi yarışmacının hazırladığını bilmeden sadece tadarak değerlendirecekler. Başarılı buldukları adayları, kendi takımlarına dahil edecekler. Eleme turunda tattığı yemeği kimin hazırladığını bilmeyen jüri, kendi ekibinden birini eleme riskiyle karşı karşıya kalacak. Programa gelen misafir şeflerin belirlediği konseptte yemeklerini hazırlayan takımlardan en başarılı performansı sergileyen yarışmacı, dokunulmazlık kazanacak. Türkiye’nin önde gelen şeflerinden olmak için mücadele eden, mutfak becerisine güvenen şef adaylarını bir araya getiren yarışma programı “The Taste Türkiye”deki uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi birinci olmanın gururunu yaşayacak ve büyük ödülün sahibi olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri