Yasak Elma'nın Yıldız'ının göğüsleri olay oldu!

FOX TV'nin iddialı dizisi Yasak Elma daha önce sevişme sahnesiyle gündeme oturmuştu. Dizinin önceki gün yayınlanan son bölümünde Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız'ın göğüs dekoltesi izleyicilerin dikkatini çekti.

Yayınlandığı günden bu yana yaşanan ihanet, entrika ve set olaylarıyla gündemden düşmeyen Yasak Elma'nın son bölümünde de heyecan dolu anlar ekrana geldi. İzleyicilerin büyük bir dikkatle izlediği yapımda Yıldız'ın göğüs dekolteleri çok konuşuldu. Çukur ve Söz'ün en büyük rakibi olarak gösterilen Yasak Elma pazartesi akşamlarında önemli izlenme oranları elde ediyor. Etrika, yalan ve dramın eksik olmadığı dizi reyting sıralamasında da üst sıralara oynuyor.

Yorum yağdı!
Yasak Elma son bölümde izleyicinin takıldığını ve anlam veremediği sahnelerden biri de dizinin Yıldız'ının giydiği derin göğüs dekolteli elbise oldu. Halit Argun'un 3. eşi olan Yıldız'ın, kardeşi Zeynep'in düğününde giydiği elbise diziye damga vurdu. Son bölümlerde özellikle Eda Ece'nin hayat verdiği Yıldız karakterinin derin göğüs dekolteli kıyafetler giymesi ise izleyiciyi kızdırdı. Sosyal medyada da gündem olan Yıldız'ın son giydiği elbisede göğüs ucunun görünmesi ise ekran başındaki seyircinin gözünden kaçmadı. Yıldız'ın göğüs ucunun göründüğü şeffaf elbise gecenin konusu oldu. Diziyi izleyenler bu sahneye sosyal medyada yorum yağdırdı. İzleyenlerin bir çoğu ise Yıldız'ın bu kadar dekolte giymesini, göğüslerin sürekli ön planda gösterilmesini yadırgadı.  Özellikle kardeşi Zeynep'in düğününde bu kıyafeti tercih etmesi ise seyircinin kızdığı diğer konulardan biri oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri