Zuhal Topal'la Sofrada 1 Mayıs Cuma kim kazandı ve birinci oldu? 15 bin lirayı kazanan gelin

FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da bir hafta daha bitiyor. Pazartesi başlayan maratonda bugün son gün. Artık son puanlar veilecek ve ardından beş gelin ile kaynanası biriniclik mücadelesi için yanyana gelecek. Zuhal Topal'ın açıklayacağı sonuca göre bir kişi birinci olacak. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 1 Mayıs Cuma kim kazandı ve birinci oldu? 15 bin lirayı kazanan gelin haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en lezzetli, heyecanlı ve renkli yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada 390. bölümü ile karşınızda. Final bölümünün akşam kuşağına kaydırıldığı ikinci haftada yine gelin ve kaynanaların kıyasıya rekabeti izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bugün final günü ve artık son yarışmacı sonrasında 15 bin liranın sahibi belirlenecek. Zuhal Topal'ın da vereceği puanlarla birlikte hafta sonuçlanacak. 15 bin liralık ödül için de iki güçlü aday var. Peki Zuhal Topal'la Softada kim birinci oldu? Detaylar haberimizde..

 


27 Nisan - 1 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdi?

Bu haftanın ilk performansına imza atan Kübra Sağızlı 27 Nisan Pazartesi günü kayınvalideleri ağırladı.İkinci günün yarışmacısı Zuhal Akçelik idi. Hazırladığı mutfağından sunduğu yemeklerle geçer not almaya çalıştı. Hafta ortasında Cemile Kırma yarıştı ve kayınvalideleri etkilemek için elinden geleni yaptı. Dün Gökçe Kurtulmuş hünerlerini sergileyerek haftayı birinci tamamlamak adına ter döktü. Bugün de sıra Şeyma Esen'de. Haftanın genç gelinlerinden biri olan Şeyma Hanım beş günlük maraton sona erecek.
 



Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

Yeni günde yarışacak olan Şeyma Esen'in alacağı her puan büyük önem taşıyor. Pazartesi performansıyla karşımızda olan Kübra Korkmaz Sağızlı aldığı 25 puanla çok da iyi olmayan bir seviyede günü bitirdi. Ve zaten salı günü de elendi. Yarışmada 15 bin liraya veda eden ilk isim oldu. Zuhal Akçelik 29 puanla kendisini geçti ve liderliğe oturdu. Çarşamba yarışan Cemile Hanım da 28 puanla elenen ikinci yarışmacı oldu. Dün de Gökçe Kurtulmuş haftanın en düşük puanlarını aldı. 21 puanla hedeflerine elveda dedi. Bugün 30 puanlık bir performans ortaya koyulmazsa Zuhal Hanım birinci olacak.

Kübra Korkmaz Sağızlı: 25
Zuhal Akçelik: 29
Cemile Kırma: 28
Gökçe Kurtulmuş: 21
Şeyma Esen: 

Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri