Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 28 Öğretim Üyesi alıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yayımladığı ilanla 28 Öğretim Üyesi alımı yapacağına duyurdu.

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr'de yer alan ilanda üniversiteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Üniversitemizin aşağıda belirtilen boş kadrolarına 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi (bakınız: www.personel.mu.edu.tr) hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır."

İLAN NOBİRİMBÖLÜMABD /PROGRAMUNVANDER.AÇIKLAMA
ÖÜ202115Diş
Hekimliği Fakültesi
Klinik BilimlerOrtodontiDr.Öğr.Üyesi2İlgili alanda doktora ya da uzmanlık yapmış olmak.
ÖÜ202116Diş Hekimliği FakültesiKlinik BilimlerAğız Diş ve Çene CerrahisiDr.Öğr.Üyesi2İlgili alanda doktora ya da uzmanlık yapmış olmak.
ÖÜ202117Edebiyat FakültesiArkeolojiKlasik ArkeolojiDoçent1Doçentliğini Klasik Arkeoloji alanında almış olmak. Erken Demir Çağ, Arkaik Dönem Karia Arkeolojisi ve Karia Yakın Doğu ilişkileri üzerine çalışmaları olmak.
ÖÜ202118Edebiyat FakültesiTarihYeni Çağ TarihiDoçent1Doçentliğini Yeniçağ Tarihi alanında almış olmak. Osmanlı’da tarihçilik, isyanlar ve reform konularında çalışmaları olmak.
ÖÜ202119Edebiyat FakültesiTürk Dili ve EdebiyatıYeni Türk EdebiyatıDoçent3Doçentliğini Yeni Türk Edebiyatı alanında almış olmak. Modernizm, postkolonyalizm ve tarihi roman konularında çalışmaları olmak.
ÖÜ202120Eğitim FakültesiEğitim BilimleriEğitim YönetimiProfesör1Doçentliğini Eğitim Bilimleri (Eğitim Yönetimi) alanında almış olmak. Okullarda değişim yönetimi uygulamaları ve öğretmenlerin tutumları hakkında çalışmaları olmak.
ÖÜ202121Eğitim FakültesiEğitim BilimleriRehberlik ve Psikolojik DanışmanlıkDoçent1Doçentliğini Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında almış olmak, öğrencilerde sosyal ağların kullanımı ile ilgili çalışmaları olmak.
ÖÜ202122Eğitim FakültesiEğitim BilimleriRehberlik ve Psikolojik DanışmanlıkDr.Öğr.Üyesi4Lisans, yüksek lisans ve doktorasını Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında yapmış olmak. Bilişsel-Davranışçı terapiler özelinde deneysel çalışmaları ve ölçek
uyarlama çalışmaları olmak.
ÖÜ202123Eğitim
Fakültesi
Güzel Sanatlar
Eğitimi
Müzik EğitimiProfesör1Doçentliğini Müzik Eğitimi bilim alanında almış olmak. Piyano eğitimi ve öğrenme
stratejileri üzerine çalışmaları olmak.
ÖÜ202124Eğitim
Fakültesi
Özel Eğitimİşitme Engelliler
Eğitimi
Dr.Öğr.Üyesi4Doktorasını özel eğitim alanında yapmış olmak ve işitme engellilerle ilgili çalışmaları
olmak.
ÖÜ202125Eğitim
Fakültesi
Temel EğitimSınıf EğitimiDoçent1Doçentliğini Hayat Bilgisi Eğitimi alanında almış olmak. Teknolojinin eğitim
kalitesine etkisi konusunda çalışmaları olmak.
ÖÜ202126Fen FakültesiKimyaFizikokimyaDoçent1Reaksiyonların Modellenmesi, Deneysel Tasarım ve Bilimsel Verilerin Bilgisayar Programlarıyla Optimizasyonu alanında çalışmaları olmak.
ÖÜ202127Fen FakültesiMoleküler Biyoloji ve
Genetik
Moleküler Hücre BiyolojisiProfesör1Obezitede yağ doku enflamasyonu, damarlanması, insulin direnci ve tıbbi bitkilerin kullanımı konularında çalışmaları olmak.
ÖÜ202128İktisadi ve İdari Bilimler
Fakültesi
Kamu YönetimiYönetim BilimleriDoçent3Doçentliğini Kamu Yönetimi Bilim alanında almış olmak. Kamu Mali Yönetim Sistemi ve Katılım ve Yönetişim konularında çalışmaları olmak.
ÖÜ202129Mimarlık FakültesiMimarlıkYapı BilgisiDr.Öğr.Üyesi3Lisans ve Doktora eğitimini mimarlık alanında tamamlamış olmak. Yükseköğretim Kurumuna bağlı bir eğitim kurumunda çalışmış veya ders vermiş olmak. Mimari Tasarım, yapı, yapı malzemesi ve tarihi çevre alanlarının herhangi birinden çalışmalar
yapmış olmak.
ÖÜ202130Mimarlık Fakültesi
(*)
Şehir ve Bölge PlanlamaŞehir PlanlamaDoçent1Doçentliğini Şehir ve Bölge Planlama bilim alanında almış olmak. Ulaşım planlamasında trafik güvenliği üzerine çalışmaları olmak. (Açıklamalar 6. madde)
ÖÜ202131Mimarlık Fakültesi
(*)
Şehir ve Bölge PlanlamaŞehir PlanlamaDr.Öğr.Üyesi4Doktorasını Şehir ve Bölge Planlama Anabilim Dalında yapmış olmak. Konut politikaları ve karşılanabilir konut üzerine çalışmaları olmak. (Açıklamalar 6. madde)
ÖÜ202132Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelikİç Hastalıkları HemşireliğiDoçent1Doktorasını ve Doçentliğini İç Hastalıkları Hemşireliği alanında almış olmak, alanında diyabet, yaşlılık ve tamamlayıcı terapiler ile ilgili çalışmaları olmak.
ÖÜ202133Sağlık
Bilimleri Fakültesi
Dil ve Konuşma TerapisiDil ve Konuşma TerapisiDr.Öğr.Üyesi3Yüksek lisans ve doktorasını Dil ve Konuşma Terapisi alanında yapmış olmak.
ÖÜ202134Spor Bilimleri
Fakültesi
Spor YöneticiliğiSpor YöneticiliğiProfesör1Doktorasını Spor Yönetimi alanında yapmış olmak.
ÖÜ202135Su Ürünleri FakültesiSu Ürünleri Avlama ve İşleme
Teknolojisi
İşleme TeknolojisiProfesör1Doçentliğini Su ürünleri işleme teknolojisi alanında almış olmak. Alanında, yenilikçi ısıl olmayan işlem teknolojileri üzerine çalışmaları olmak.
ÖÜ202136Su Ürünleri
Fakültesi
Su Ürünleri
Yetiştiriciliği
HastalıklarDoçent1İlgili alanda doçent unvanı almış olup, Su ürünleri yetiştiriciliğinde balık sağlığı ve
immünolojisi üzerine çalışmaları olmak.
ÖÜ202137Tıp FakültesiCerrahi Tıp BilimleriGenel CerrahiDoçent1Genel cerrahi uzmanı olmak. Hepato Pankreatiko Bilier Cerrahi ve İleri Laparaskopik Cerrahi deneyimi olmak.
ÖÜ202138Tıp Fakültesi
(*)
Cerrahi Tıp BilimleriPatolojiDoçent1Patoloji uzmanı olmak. Jinekopatoloji ve Üropatoloji alanlarında çalışmaları olmak. (Açıklamalar 6. madde)
ÖÜ202139Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriNörolojiDr.Öğr.Üyesi2Nöroloji uzmanı olmak. Nörogirişim yapacak uzman tabip kriterlerini sağlıyor olmak. Girişimsel Nöroanjiografi Yeterlilik Sertifikasına sahip olmak.
ÖÜ202140Tıp
Fakültesi (*)
Dahili Tıp BilimleriFarmakolojiDr.Öğr.Üyesi2Tıp Fakültesi mezunu olmak. Tıbbi Farmakoloji alanında uzmanlık eğitimi almış olmak ve Toksikoloji konusunda laboratuvar deneyimi olmak. (Açıklamalar 6. madde)
ÖÜ202141Tıp Fakültesi
(*)
Dahili Tıp BilimleriFiziksel Tıp ve RehabilitasyonDr.Öğr.Üyesi2Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı olmak. Lenfödem tanı ve tedavisi ile ilgili sertifikası olmak. Omuz ve dirsek ağrılarıyla ile ilgili çalışmaları olmak. (Açıklamalar
6. madde)
ÖÜ202142Tıp FakültesiTemel Tıp BilimleriHistoloji ve EmbriyolojiDr.Öğr.Üyesi2İlgili alanda uzmanlık veya doktora eğitimini tamamladıktan sonra alanında en az iki
yıl eğitim kurumunda çalışmış olmak. Mezenşimal kök hücrelerle ilgili çalışmaları olmak.

.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Resmi İlan Haberleri