İlk şubesi Gaziosmanpaşa'da açıldı. İkinci şube ise Bayrampaşa'da hizmete girdi. Son olarak 4 ay önce Büyükçekmece Beykent'te üçüncü şubesi faaliyete başladı. 40 çeşit çorbası ve damaklarda bıraktığı lezzet ile kısa sürede İstanbul'un geneline yayılan Çorbacı Aden'in kurucusu ve sahibi Enis Avşar, başarısının sırrını Damga'ya anlattı. Dördüncü şubeyi de Kadıköy'de açacaklarını belirten Avşar, "7 gün 24 saat açığız ve yakın mesafelere paket servis hizmeti sunuyoruz. Kendimize has çorba, yemek, tatlı ve sunumlarımızla müşterimizi memnun ettiğimize inanıyorum. Gecenin bir yarısı acıkanlar ailesi, arkadaşları ya kokoreççinin ya da çorbacının yolunu tutuyor" dedi. İşte çorba ve Çorbacı Aden'in hikayesi...
Her gün 40 çeşit çorba
İstanbul'da 3 şubesi bulunan Çorbacı Aden'in sahibi Enis Avşar Damga'ya konuştu. 40 çeşit çorba ile 7'den 70'e herkese hitap ettiklerini ifade eden Avşar, "İstanbul’da 40 çeşit çorba yapan tek yer biziz. Etlerimizi Afyon’dan özel getirtiyoruz. Tereyağlarımızı, peynirlerimizi Kars’tan temin ediyoruz. Sağlık sertifikalarımız mevcuttur" dedi