Tiktok'taki nefessiz kalma akımı 12 yaşındaki çocuğu öldürdü!

Uzun süredir dünyanın en çok konuştuğu sosyal medya platformalarından biri olan Tiktok çoğunlukla olumsuz eleştiriler ve haberlerle gündemdeydi. Burada başlayan bir akım 12 yaşındaki çocuğun hayatına mal oldu. Nefessiz kalma konusunda kendisini ispat etmek isteyen bir çocuk yaşamını yitirdi.

'Challenge' adı ile sosyal medyada başlayan çeşitli akımlar milyonlarca kişi tarafından yapılıyor ve dünyada trenk haline geliyor. Onlardan biri de nefessiz kalmaydı. Ancak bu kez istenen olmadı. Pakistan'dan sonra ABD'de 12 yaşındaki bir çocuk nefesini tuttuktan sonra hayatını kaybetti. Bu olay milyonları şoke etti.

Joshua Haileyesus isimli sosyal medya akımı kurbanının cansız bendeni ikiz kardeşi tarafından banyoda bulundu. 'Nefessiz kalma challenge'ı kapsamında bayılana kadar nefesini kesen gencin beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı. Ülke basınına konuşan acılı aile çocuklarının meydan okumanın bir parçası olarak kendisini bir ayakkabı bağıyla boğmaya çalıştığını düşündüklerini açıkladı. Pek çok genç, Facebook, Twitter ve TikTok hesaplarının popülerliğini arttırmak için birbirinden farklı yöntemlere baş vuruyor. Ancak, bazı durumlarda internette popüler olmaya çalışmanın sonucu ölümle bitiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sosyal Medya Haberleri