Abdullah Avcı istesini belirledi! Trabzonspor'da transfer mesaisi başlıyor

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda gerçekleşecek görüşmeler için şimdiden 3 isim belirlendi. Başakşehir'den Visca, Kasımpaşa'dan Koita ve Bordeaux'tan Sabaly ilk sırada yer alıyor.

Eddie Newton ile başlayan sıkıntılı süreci Abdullah Avcı ile bertaraf edip önce Süper Kupa'yı kazanan ve şampiyonluk potasına da yaklaşan Trabzonspor'da gelecek sezon için hazırlıklar başladı. Bordo mavililerde yapılacak takviyeler adına isimler belirlenmeye devam ediyor. Özellikle Joao Pereira'nın gidişi sonrası sağ bekte büyük sıkıntı çeken Fırtına, santrafor noktasonda da önemli bir adım atmak istiyor. Ayurıca senelerdir gündeminde olan Visca'yı bu kez çok daha güçlü şekilde isteyecek. Abdullah Avcı kozu her şeyin seyrini değiştirebilir.


Sözleşmeleri bitiyor!

Ahmet Ağaoğlu ile birlikte ucuz transfere yönelen Trabzonspor gözünü yine sözleşmesi biten oyunculara dikti. Bunlardan ilki Kasımpaşalı Koita. Gine asıllı Fransız futbolcuyu devre arasında kulübünden isteyen ancak 2.5 milyon euro talebi sonrasında geri adım atan Fırtına bu kez şifaen anlaşma sağladığı golcü ismi kadrosuna katacak. Ayrıca Fransa dışıdna forma giymeyen Sabaly'nin artık bu fikre sıcak bakması konusunda bilgi alan bordo mavililer Afrikalı oyuncunun da transferini bitirebilmek adına mesai harcayacak.



Yıllardır bitmeyen sevda: Visca

Muharrem Ustad öneminden bu yana hemen hemen her transfer döneminde gündeme gelen Edin Visca için umutlar biraz daha arttı. Abdullah Avcı ile çalışmak isteyen Visca'nın artık imzaya çok daha yakın olması taraftarları da her geçen gün daha da heyecanlandırıyor. İstatistikleri ile sağ kanatta ligi domine eden veriler elde eden Boşnak futbolcunun bonservisi konusunda pazarlıkların başlaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri