Abdullah Avcı'nın yeni hedefi 33! Eğer Gaziantep'i de devirirse...

Süper Lig'de namağlup zirvede oturan ve 1 yılı aşkın süredir yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor'un deneyimli teknik direktörü Abdullah Avcı kritik bir eşiğe geldi. Avcı Beşiktaş derbisinin ardından Gaziantep FK karşılaşmasından da 3 puanla ayrılırsa kendi rekorunu da geride bırakacak ve 13 haftalık sürecin en başarılı ismi olacak.

10 Kasım'da Trabzonspor ile imzaladığı sözleşmenin ilk yılını dolduracak olan Abdullah Avcı performansıyla herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. Yenilmezlik serisini 24 maça çıkaran deneyimli teknik adam rakiplerine bireysel performanslarla da cevap vermeyi sürdürüyor. Beşiktaş'ı yenerek ikinci İnönü deplasmanından da 3 puan çıkaran deneyimki teknik adam eğer iç sahada Gaziantep FK karşısında da galibiyet alırsa hem kendisini geride bırakacak hem de 13 haftalar baz alındığında en başarılı teknik direktör olarak adını zirveye yazdıracak.



Hedef 33

Aldığı sonuçların yanı sıra camiaya getirdiği hava, kazandırdığı motivasyon ve aşıladığı güvenle her geçen gün daha da fazla umut saçan Abdullah Avcı şu ana kadar 30 puan topladı. Daha önce aynı puanla 2016-17 sezonunda 12 haftada aynı puanla zirvedeydi. Fenerbahçe de 31 puanla bu süre zarfında Ersun Yanal ile çok önemli bir grafik yakalamıştı. Ancak sonraki hafta berabere kalarak 32 puana yükselmişti. Trabzonspor milli ara sonrasında karşılaşacağı Güneydoğu temsilcisini de yenerse puanını 33 yapacak ve Avcı söz konusu dönemin en başarılısı olacak. Ayrıca kendisinin aynı haftalar baz alındığındaki en yüksek puanını da geride bırakacak.

Burak Zihni

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri