Anthony Nwakaeme için son adımlar

Morteza Pouraliganji'de hayal kırıklığına uğrayan Trabzonspor'da rota Anthony Nwakaeme'ye çevrildi. Nijeryalı futbolcunun kulübü ile yaptığı görüşmelerin ardından aradaki fiyat farkının inmesi ve Sivasspor maçına kadar imzaların atılması bekleniyor.

Sol kanat ve santrafor mevkilerinde forma giyen Anthony Nwakaeme ile uzun süredir görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, Nijeryalı oyuncuyla 2+1 yıllığına anlaşma sağlamıştı ancak kulübünün istediği bonservis konusunda sıkıntı yaşanmıştı. Bu problemi çözmek ve yeni takımına katılmak için eki kulübünün yolunu tutan Anthony Nwakaeme, aradaki farkın eritilmesi konusunda görüşmelere dahil olmuştu. Bordo mavililerin Başakşehir deplasmanından eli boş dönmesi sonrasında bir hücum oyuncusuna ihtiyaç olduğu yine ortaya çıkmıştı. Burak Yılmaz'ı besleyecek, kanatlardan da koşular ve çalımlarıyla çizgiye inebilecek bir isim arayan yönetim 29 yaşındaki oyuncuda karar kılmıştı. Afrikalı futbolcunun cumaya kadar imza atması bekleniyor.

14 golü var
Forvette ve sol kanatta görev yapabilen yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon 33 maçta 14 gol atmayı başardı. 1.89 boyundaki Nwakaeme, 21 Mart 1989'da Nijerya'da doğdu. Romanya'da Cluj ve Petr. Ploiesti takımlarında bir süre forma giyen golcü 2013 yılından bu yana İsrail'de ter döküyor. Nwakeme, Raanana ve Sheva takımlarının formasını taşıdı. Transfermarkt'a göre değeri 1.5 milyon euro. Futbolcu, Nijerya Milli Takımı'nda 1 maça çıktı.
.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri