Anthony Nwakaeme masadan kalktı!

Şampiyon Trabzonspor'un bu sezon mutlu sona ulaşmasında en büyük paylardan birine sahip isimlerden biri olan Anthony Nwakaeme'nin sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu haline gelmişti. Bir süredir gerçekleşen görüşmeler her ne kadar iyi yönde gitse de sonu mutsuz olacak gibi gözüküyor. Nijeryalı yıldız ve menajeri son teklifi reddederek masadan kalktı.

Geldiği günden bu yana bordo mavili taraftarların en çok sevdiği ismlerin ilk sırasında yer alan Anthony Nwakaeme'nin sözleşmesi yaz aylarında sona eriyor. Verdiği katkıyla şampiyonluk hasretini de dindiren Afrikalı yıldız ile yeni kontrat konusunda görüşmeler sürüyordu. Bir süredir sessiz kaldığı için Hatayspor maçı sonrasında özür dilemiş ve kalmak istediğini belirtmişti ancak gelen son haberler çok da iyi değil. 3 milyon Euro’luk teklifi kabul etmeyen Nwakaeme ile karşılıklı açıklamaların ardından yeniden masaya oturuldu. Fakat sonuç alınamadı.


Yasa etkili oldu

Ancak, Trabzonspor Kulübü bu sefer daha önce verdiği ve Nwakaeme tarafından beklemeye alınan ve kabul edilmeyen şartlar üzerinde spor yasasının da devreye girmesinden sonra değişime gitmek zorunda kaldı. Oyuncuya 2 yıllık sözleşme, 1,5 milyon Euro net maaş, 500 bin Euro bonus ve 500 bin Euro imza parası öneren Trabzonspor Kulübü’ne Nwakaeme cephesi olumsuz yanıt verdi.


Geleceği belirsiz

Bordo Mavili kulüpten 3 yıl ve 3 milyon Euro talep ettiğini yönetime ileten Nijeryalı yıldızla bir daha görüşme yapılıp yapılmayacağı belirsizliğini koruyor. Nwakaeme önceki gün yaptığı açıklamada Trabzonspor’da mutlu olduğunu ve devam etmek istediğini söylemişti, Nijeryalı oyuncunun açıklamalarına ayrıca Abdullah Avcı’da destek vermişti. Bu anlaşmazlıktan sonra izlenecek yol merak konusu oldu. 61saat-Hasan Tüncel

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri