Aykut Sevim: Cevabı sahada verdik

Büyükçekmece Tepecikspor'un golcü oyuncusu Aykut Sevim Karaköprü Belediyespor maçı sonrasında gazetemize açıklamalarda bulundu. Karaköprü Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetin çok değerli olduğunun altını çizen golcü futbolcu, 'Kaybettiğimiz karşılaşmalardan sonra hocamızı sevmediğimiz yönünde iddilar vardı. Ben de golden sonra hocamıza koştum ve cevabı sahada verdik' dedi

Ligde adeta kabus gibi bir başlangıç yapan Büyükçekmece Tepecikspor'un yıldızı Aykut Sevim attığı klas golle takımının Karaköprü Belediyespor karşısındaki zaferinde önemli bir rol oynamıştı. Nevşehir Belediyespor deplasmanında da rakip fileleri 2 kez havalandıran golcü oyuncu krallık yarışında da ilk sıraya oturdu.

Hocamız için oynadık
Aldığı sonuçlarla üzerinde oluşan kara bulutları Karaköprü maçında dağıtan yeşil beyazlıların tecrübeli golcüsü Aykut Sevim daha önce yaşadığı gol krallığı konusunda da değerlendirmelerde bulundu. 27 yaşındaki santrafor; “Şu an için öyle bir iddiam yok ama daha önce gol kralı olmuştum. Kısmet olur da sakatlık yaşamazsam tekrar isterim elbette. Gol her forvet oyuncusunun ilacı ve motivasyon kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

'Bilerek yenildiler' dediler
Üst üste mağlubiyetler sonrasında haklarında 'bilerek yenildi' iddialarının da yer aldığını belirten Aykut Sevim; “Takımda hocamızı sevmediğize yönelik söylemler geliştiren kişiler vardı. Böyle bir durum yok. İlker hoca bu takımın başındadır ve hepimiz kendisine saygı göstermeliyiz. Kendisini de seviyoruz. Bunu ispatlamak için de golden sonra hocamıza koşarak gereken cevabı verdik” dedi.

Gol atarsam sevinmem
Haftaya Silivrispor ile Büyükçekmece Tepecikspor'u karşı karşıya getirecek karşılaşmada sahada yer alacak olan yeşil beyazlıların yıldızı gol atması halinde sevinmeyeceğini açıkladı. Deneyimli santrafor; 'Silivri benim doğduğum, büyüdüğüm ve oynadığım yer. Zor bir maç olacak. Gol atarsam sevinmem. Çünkü hemşehrilerim üzülürken ben sevinç yaşayamam” sözleriyle eski takımına karşı gösterdiği aidyeti dile getirdi. BURAK ZİHNİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri