Beşiktaş Ghezzal'ı istiyor! İşte son gelişmeler...

Lider Beşiktaş, performansıyla teknik direktör Sergen Yalçın'ın kesinlikle bonservisinin alınması yönünde rapor verdiği Rachid Ghezzal için kulübü Leicester City ile temaslara başladı.

Foto Afrique, Beşiktaş yönetiminin, Cezayirli milli takımının yıldızı Rachid Ghezzal'ın bonservisini almak için Leicester City'ye yeni bir teklif yaptığını iddia etti. Haberde, “Türk kulüp yetkilileri, Cezayirlinin bu sezon takımın en iyi oyuncularından biri olduğuna inanıyor. Beşiktaş JK, Cezayirli forvetin bonservisini kesin olarak almak için 5 milyon Euro'luk yeni bir teklif sunmaya hazır. Öte yandan, Leicester City yönetimi daha önceki iki teklifi reddetmişti. 2022'ye kadar kontratlı oyuncularını Ghezzal’ı satmak için yaklaşık 7 milyon euro almayı umuyor. Sürekli teklif yükselten Beşiktaş JK, Ghezzal için 5 milyon Euro’dan yukarı çıkmazsa ne olacak. Önümüzdeki günlerde göreceğiz” denildi.

GHEZZAL’A, LEICESTER ÖNERİSİ

Bu arada Rachid Ghezzal’ın, Beşiktaş’ta kalmak istemesiyle ilgili İngiltere’den dikkat çekici bir yorum geldi. TalkSPORT’ta konuşan Simon Jordan, sahadaki sürenin oyuncunun bu yaz vereceği kararlarda ana faktör olması gerektiğini söyledi. İngiliz kulüplerini "Ödünç verecekseniz, doğru yer olmalı. Sörloth’tan sonra Ghezzal, Türkiye Ligi’ni doğru yer gibi gösteriyor. Ghezzal’ın kendini Leicester'da da aynı yerde bulmayacağının garantisi yok. Bu kadar çabuk vazgeçmemeli” dedi.

Kaynak: Fotospor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri