Emre Kılınç Galatasaray'da! Emre Kılınç kimdir?

Galatasaray uzun süredir peşinde olduğu Emre Kılınç ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Genç oyuncu hakkında araştırmalara başladı. Peki Emre Kılınç kimdir? İşte detaylar...

Kötü geçen sezonu unutturmak ve yeniden şampiyonluk yarışı vermek isteyen Galatasaray transferdeki ilk adımını attı. Sarı kırmızılılar, Emre Kılınç ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Yabancı kısıtlaması sebebiyle birçok oyuncuyu kadrosuna katası beklenen Aslan'da imzalar devam edecek. Emre için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek. Peki, Emre Kılınç kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Emre Kılınç kimdir?

Emre Kılınç, 23 Ağustos 1994 tarihinde Sakarya'da dünyaya geldi. Kariyerine Sakarya Akademikspor'da 2007 yılında başlayan Emre Kılınç, 2009 yılında Boluspor altyapısına transfer oldu. Bu transferin ardından 2012 yılında Boluspor as kadrosunda forma giymeye başlayan Emre Kılınç, 2017 yılında  Sivasspor'a 225 bin Euro bedelle transfer oldu. 1,74 boyundaki sol ayaklı orta saha oyuncusu, bu sezon şu ana kadar takımıyla çıktığı 31 mücadelede 9 gol kaydetti ve 7 asist yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri