Fenerbahçe'nin sakatlık kabusu! O da oynamayacak

Şampiyonluk serüveninde hafta sonu ağır bir yara alan Fenerbahçe'de sakatlar kervanına Hasan Ali de katıldı. Trabzon deplasmanında mevcut sakat oyuncuların yokluğunda orta saha olarak görev yapan gurbetçi oyuncu kupa mücadelesinde aldığı darbe ile sakatlandı. Gençlerbirliği'ne karşı forma giyemeyecek olan Hasan Ali'nin durumu daha sonra belli olacak. Skrtel de en az 3 hafta yok.

Janssen ile başlayan, Giuliano ve Neto ile devam eden sakatlık kervanına Şener ve Skrtel de katılmış, Fenerbahçe Trabzonspor deplasmanında adeta 'yamalı' bir kadroyla sahaya çıkmıştı. Ancak Giresun maçında aldığı darbeyle sakatlanan Hasan Ali de bu listeye dajil oldu. En az Gençlebirliği maçını kaçıracak olan tecrübeli futbolcunun yanısıra Skrtel'in de en az üç hafta sahalardan uazak kalacağı öğrenildi.

Skrtel ameliayt olmayabilir
Skrtel'in bu sürede yapılan tetkiklerinde durumunun iyiye gitmesi durumunda takımla çalışmalara başlayacağı öğrenilirken, şu an için Slovak stoperin ameliyat edilmesinin söz konusu olmadığı aktarıldı. Skrtel, Gençlerbirliği ve Başakşehir karşılaşmalarını da sakatlığından dolayı kaçıracak. Alanya maçına yetişip yetişmeyeceğini ise zaman gösterecek. Sakatlık kurbanı olan Fenerbahçe'de sol üst adalesinde kopma ve kısmi yırtık tespit edilen Yiğithan Güveli de sezonu kapatmıştı.
.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri