Galatasaray Randal Kolo Muani için devrede! Temas başladı

Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan ve arayışlarını sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazanmış durumda. Birçok isimle temaslarını sürdüren Sarı-Kırmızılıların gündemindeki son isim ise Fransız golcü Randal Kolo Muani, alınan bilgiye göre genç yıldızın menajeriyle temasa geçildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Muani'nin ikna edilmesi için yoğun çaba harcanıyor.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, önceki gün basın mensuplarıyla yaptığı görüşmede; "Listemizde başka oyuncular da var. Ocak ayında gerekli hamleleri yapacağız. Sezon başında transferin büyük bölümünü yaptık. Devre arasında da gerekli takviyeleri yapacağız" dedi.

Galatasaray mutlaka alternatif bir golcü almak isterken Elmas'ın bahsettiği isimlerden birisinin de Fransa Ligi takımlarından Nantes ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Randal Kolo Muani olduğu ortaya çıktı. Muani için şu anda bir resmi teklif yok ama menajeriyle görüşmeler başladı.


SONUNA KADAR KOVALANACAK

Genç futbolcuya, Galatasaray'a gelirse kendisini nasıl bir geleceğin beklediğinden bahsediliyor. İstanbul'da nasıl bir hayatın beklediği anlatılıyor. Muani gibi 22 yaşındaki bir oyuncunun Fransa Ligi'nde gol atarken, piyasası varken Türkiye'ye gelmesi zor görülse de geri adım atılmıyor. Fotomaç

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri