Gianluca Lapadula yarışında Trabzonspor önde

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da rota İtalya'ya çevrilmişti. Bordo mavililerin listesine eklediği son isim Gianluca Lapadula olmuş ve girişimler başlamıştı. Perulu golcü için en avantajlı takımın Fırtına olduğu gözlemlendi.

Geçen hafta sona eren Copa America'da gol krallığını 4 golle kazanan ve bunun yanında 1 de asist yapan Lapadula'yı listesine dahil eden Trabzonspor'da girişimler sürüyor. Perulu golcünün formasını giydiği Benevento'dan ayrılmak istediği yönündeki iddiaların giderek güçlenmesi Karadeniz temsilcisinin de elini güçlendiriyor. Maddi anlamdöa da dolgun bir ücreti gözden çıkaran Fırtına, deneyimli golcünün transferinde en ön sırada bulunuyor.


Trabzon'a daha yakın

Lapadula için İtalya'dan, Parma, Torino ve Empoli, Fransa'dan Monaco, İngiltere'den ise Leicester City devrede. Ancak Kolombiya basınında yayın yapan birçok medya kuruluşu, oyuncunun Trabzonspor'a daha yakın olduğunu söylüyor. Ayrıca en ciddi teklifin Karadeniz devi tarafından yapıldığı da belirtiliyor. Fanatik

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri