Sezon yeni başlıyor! Trabzonspor kenetlendi...

Gazişehir Gaziantep FK karşısında son dakikada iptal edilen golle iki puan bırakan Trabzonspor'a dün Sivas'tan müjdeli haber geldi. Bordo mavililer, Sivasspor - Galatasaray mücadelesinin de berabere bitmesiyle adeta sezona yeniden tutundu. Başkan Ahmet Ağaoğlu da yaptığı açıklama ile şampiyonluk fitilini ateşledi. Taraftarlar Başakşehir maçını kapalı gişeye çevirecek.

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetimindeki ilk puan kaybını Gaziantep'te yaşayan Trabzonspor'da Sivas'ta oynanan Sivasspor - Galatasaray mücadelesi büyük önem taşıyordu. Bordo mavililer karşılaşmanın berabere bitmesiyle nefes aldı. Özellikle sarı kırmızlılarla deplasmanda karşılaşacak olan Fırtına'da adeta sezon yeniden başladı. Hafta içinde Yeni Malatyaspor ile oynayacak olan Karadeniz temsilcisinde hedef Başakşehir'i de yenip zirveye oturmak.
 


Ağaoğlu fitili ateşledi!

Daha önce her defasında şampiyonluk hakkında  temkinli konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, dün akşam bu çizgisinden çıktı ve kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile "O sene bu sene! Biz şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı. Cumartesiden bu yana birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bordo mavili camiada diğer yandan hakemler ve MHK ile de mücadele devam edecek.


Taraftar kenetlendi

Trabzonspor'un bu sezon gösterdiği performansta da büyük etkisi bulunan taraftarlar Başakşehir maçında da şov yapmaya hazırlanıyor. Bordo mavililer takımlarını bu hafta oynanacak karşılaşmada da yalnız bırakmayacak ve biletler çıktıktan sonra kısa sürede tükenecek. Ayrıca kulübün kasası da dolacak. Bu arada Yeni Malatyaspor maçının bilet fiyatları 5 lira olarak belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri