Trabzonspor Denizlispor Türkiye Kupası maçı izle linki

Türkiye Kupası son 16 turunda Denizlispor ile eşleşen Trabzonspor ilk maçına bu akşam çıkıyor. Ligde yenildiği rakibini kupada elemek isteyen bordo mavililerin zorlu sınavını milyonlar televizyon başında izleyecek. Trabzonspor Denizlispor ASPOR canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

İkinci yarıya şimdilik Badou Ndiaye ile merhaba diyen Trabzonspor'da kupa mesaisi başlıyor. Son 16 turunda Denizlispor ile eşleşen bordo mavililer ilk maçta rakibini konuk ediyor. Fırtına, ligde 1-0 öne geçip 2-1 yenilerek büyük hüsran yaşamasına neden olan Ege temsilcisine bu kez istediğini vermemekte kararlı. Onazi'nin de yeşil siyahlı ekibe imza atıp ilk maçına Trabzon'da çıkacak olması duygusal anlamda da karşılaşmayı farklı kılan etkenlerden bir tanesi. Kritik mücadeleyi izlemek isteyen taraftarlar Trabzonspor Denizlispor Türkiye Kupası maçı izle ve Trabzonspor Denizlispor Türkiye Kupası maçı hangi kanalda? gibi sorular soruyor. Detaylar haberimizde.

 

Trabzonspor Denizlispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Kupanın sonucu en çok merak edilen mücadelelerinden olan Trabzonspor Denizlispor maçı saat 20:30'da başlayacak ve A SPOR'dan canlı yayınlanacak.


 

Trabzonspor Denizlispor maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Trabzonspor Denizlispor maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımı gerçekleştirmek. Eğer televizyon değil de internetten takip etmek istediğiniz maçı aspor.com.tr/webtv/canli-yayin adresinden izleyebilirsiniz.

 

Trabzonspor Denizlispor muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Erce Pereira, Hüseyin, Campi, Kamil (Abdurrahim), Mikel, Sosa, Abdulkadir, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth

Denizlispor: Stachowiak, Lopes, Mustafa, Oğuz, Bergdich, Murawski, Zeki, Sacko, Olcay, Barrow, Rodallega.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri