Yağız Sabuncuoğlu '#PSVenk' mesajı sonrası TRT'den kovuldu mu?

TRT SPOR'da Fenerbahçe muhabirliği yapan ve verdiği transfer haberleri ile de adından söz ettiren Yağız Sabuncuoğlu birkaç gün önce Trabzonspor hakkında 2012 yılında attığı bir Twitter mesajı nedeniyle tepki görmüştü. TRT'nin ise yoğun şikayetler üzerine Sabuncuoğlu ile yollarını ayırdığı iddia edildi. Peki, Yağız Sabuncuoğlu '#PSVenk' mesajı sonrası TRT'den kovuldu mu? İşte detaylar...

TRT SPOR muhabirlerinden Yağız Sabuncuoğlu geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a yönelik hakaret içeren bir mesajı ile gündeme gelmişti. Bordo mavililerin o dönem üç defa Avrupa kupalarında mücadele gösterip elenmesi Sabuncuoğlu tarafından 'Bir takım 2 kere Şampiyonlar Ligi'nden 1 kere de Avrupa Ligi'nden nasıl elenir? PSVenkTrabzonspor'sa elenir' sözleri ile yorumlanmıştı. Bu mesajı gündeme getiren ve oldukça büyük tepki gösteren Trabzonsporlular, TRT'nin genç muhabiri kovması gerektiğini belirten mesajlar atmışlardı.


Özür diledi

Olayın yaşanmasının ardından Trabzonspor'dan özür dileyen Sabuncuoğlu; "18 yaşında öğrencilik dönemimde, henüz bu mesleğe adım bile atmamışken, taraftarlık duygusuyla yazdığım çok yanlış ve bir o kadar da anlamsız tweet nedeniyle çok üzgünüm. Değerli Trabzonspor ve futbol camiasından özür dilerim. Bu olayın ardından photoshop kullanılarak, benim hesabımdan yazılmış gibi Twitter’a servis edilen görsellere de itibar edilmemesini rica ederim." ifadelerini kullanmıştı.


 

TRT ibaresi yok!

Bugüne kadar transfer haberleri ile gündemde olan Yağız Sabuncuoğlu bu olay sonrasında en aktif şekilde kullandığı Twitter hesabından hiçbir mesaj yayınlamadı. Profilinde de kurumunun adı yazmıyor. Ayrıca Fenerbahçe haberlerini başka bir muhabirin anlatması sarı lacivertliler tarafından da #YağızNeredeTRT hashtagi ile gündeme taşındı.


Yağız Sabuncuoğlu kovuldu mu?

Futbolla ilgilenen birçok kişi ve özellikle iki ezeli rakip taraftarları son günlerdebu sorunun cevabını merakla öğrenmek istiyor. Ancak şu ana kadar ne Yağız Sabuncuoğlu'ndan ne de TRT'den bir açıklama yapılmadı.


Ahmet Ercanlar'dan çağrı

Daha önce birçok kurumda çalıştıktan sonra Youtube kanalında Fenerbahçe'yi değerlendiren Ahmet Ercanlar, Yağız Sabuncuoğlu'na davette bulundu ve kendisiyle çalışmak istediğini duyurdu. Ercanlar; "Come to Sansürsüz Futbol...TRT’den aldığından daha yüksek maaşla kendisini Sansürsüz Futbol’a davet ediyorum.  Sansürsüz Futbol’u kurarken bu çocukları sahipsiz bırakmayacağıma söz vermiştim." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri