Doya Doya Moda 24 Haziran Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Türkiye'nin en iddialı büyük beden kadınlarının rekabetine sahne olan ve final heyecanın giderek yükseldiği Doya Doya Moda'da hafta ortasına gelindi. Yarışmacılar alacakları puanlarla birlikte final öncesindeki güne avantajlı girmek ve cuma da altın kolyeyi kazanmak istiyor. Peki Doya Doya Moda 24 Haziran Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in öğle saatlerinde yayınlanan ve modaya yön veren yarışması Doya Doya Moda'da yeni gün başlıyor. Komik olduğu kadar gergin anlara da tanıklık eden yarışmada en çok merak edilen konuların başında ise hafta finalinde kimin birinci olacağı. Bunun için de gün sonlarında alınan puanlar büyük önem taşıyor. Özellikle çarşamba ve perşembe günleri de kritik rolde. Peki Doya Doya Moda 24 Haziran Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda 2. sezon başvurusu nasıl yapılır?

Bu sezona damgasını vuran ve hem jüri üyeleri hem de yarışmacılarıyla adından söz ettiren Doya Doya Moda'da siz de yarışabilirsiniz. Başlayan seçmelerle birlikte Doya Doya Moda'nın 2. sezon yarışmacısı olabilirsiniz. Bunun için yarışmada sürekli anons olarak bilgiler veriliyor ancak bilmeyen okuyucularımız için tekrar derlemekte fayda var. Doya Doya Moda başvuru formu için doyadoyamoda.biz adresine girip bilgilerinizi doldurmanız gerekiyor. Aynı soruların cevaplarını talya@talyaproduksiyon.com adresinden e-mail olarak da gönderebilirsiniz.



 

Doya Doya Moda 153. bölüm fragmanı

Emel potada geçirdiği anların ardından finale kalacağını belirtip Betül ve Sündüz'e tekme atacağını söyledi! İddialı çıkışın ardından Betül de Sündüz'e; 'Kendine mukayet ol' dedi. Diğer yandan meydan okudu. Gülşah Saraçoğlu, Gamze Eroğlu'nun kıyafeti sonrası çılgına döndü. Açılışa gidecek olan yarışmacıların puanları merak ediliyor. Hepsi ve daha fazlası 24 Haziran Çarşamba Doya Doya Moda 153. bölümde.






Doya Doya Moda 24 Haziran Çarşamba 153. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 12:30'da başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
 


 

Doya Doya Moda 24 Haziran Çarşamba kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.
 

Hanzade NuhPuan
Pazartesi19
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma
Sündüz DurmazPuanı
Pazartesi11
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma
Emel BaşkanPuanı
Pazartesi5
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma
Sepideh Su BaherPuanı
Pazartesi12
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma
Gamze EroğluPuanı
Pazartesi5
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma
Betül BöçkünPuanı
Pazartesi10
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma




 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri