En Hamarat Benim Atife Yılmaz kaç puan aldı? 7 Aralık Salı puanları

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun bugünkü bölümünde Atife Yılmaz hünerlerini sergileyecek. En Hamarat Benim Atife Yılmaz kaç puan aldı? 7 Aralık Salı puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yarışmacıların kıyasıya rekabeti devam ediyor. Her anında yaşanan rekabetin zaman zaman gerginlik getirmesine rağmen hızla devam ettiği zorlu maratonun yeni yarışmacısı Atife Yılmaz olarak açıklandı. Erzurumlu yarışmacı bugün önce temizlik ardından da yemek konusundaki marifetlerini gösterecek.. Peki, Atife Yılmaz kaç puan aldı? En Hamarat Benim 7 Aralık 2021 Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Atife'nin menüsü

Bugün marifetlerini milyonlar karşısında sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak isteyen deneyimli yarışmacı oldukça zor bir gün geçirecek. Kendisi için tanınan sürede temizliği tamamlayarak sonrasında mutfağa girecek Yılmaz, en güzel yemekleri yapabilmek adına kolları sıvayacak. Kendisinin bugün yarışacağı lezzetler haberimize eklenecek.


 

En Hamarat Benim Atife kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan  Atife'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Tecrübeli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimize güm sonunda eklenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri