Gelinim Mutfakta 11 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları

Türkiye'nin en çok seyredilen ve uzun soluklu yarışmalarından biri olmayı başaran Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü başladı. Yarışmacıların performansları ile izleyenlerin karşısına çıktığı günde yine çeyrek altın rekabeti nefes kesti. Dört gelin ve kayınvalidenin arasındaki mücadelede gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta'da 11 Kasım Perşembe günü kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlandığı günlerde adından söz ettirmeyi başaran Gelinim Mutfakta'da adım adım hafta finaline doğru gidiliyor. Birbirinden hamarat gelinlerin yemekleri ile izleyenlerin karşısında ter döktüğü, kayınvalidelerin puanlarıyla birlikte günün kazananı belirlediği ve Nursel Ergin'in de çeyrek altının yanı sıra bilezikleri verdiği zorlu maratonun dördüncü günü de nefes kesiyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız mücadelesi bugün de ilgiyle seyredilecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da 11 Kasım Perşembe günü kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...


 

GELİNİM MUTFAKTA 11 KASIM PERŞEMBE PUAN DURUMU

*************************

Yaren: 32 + 16 = 48
Aslıhan: 24 + 19 = 43

Yeşim: 33 + 11 = 44
Eda: 29 + 8 = 37

*************************


11 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta 798. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Yaren Maden ve Aslıhan Yiğit aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri