Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 25 Mayıs 2022 Çarşamba puanları

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan Kanal 7'de bin bölüme doğru yol almayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ortası geldi çattı. Dört takımın amansız yarışına tanıklık edilen zorlu maratonda yaşanılacaklar da şimdiden merak konusu ve herkesi sabırsızlandırıyor. Gelinlerin çoban payı hazırlayarak birincilik mücadelesi vereceği dakikaların ardından kayınvalideler ve Nursel Ergin puanlarını verecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 25 Mayıs 2022 Çarşamba puanları haberimiz

Bugün yeni yarışmacısı Selma Yelten ile birlikte yeni güne merhaba diyecek olan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Beş gün boyunca devam eden zorlu maratonun yeni gününde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar haftayı iyi şekilde sürdürmek, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına yeni adımı atmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 25 Mayıs 2022 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta puan durumu

Dün yayınlanan son bölümü ile yine herkesi ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da kazanan Damla oldu. Güzel yarşmacı topladığı 20 puanla çeyrek altını yakasına takarken ikinci basamakta ise 16 puanla Aslı vardı. Üçünü basamakta yer alan isim de 15 puanlı Selma'ydı. Yarıştan kopmaması son haftalardaki ilk haftadan elenen yarışmacılara göre iyi bir ivme kazandığı şekilde yorumlanıyor. Sobn basmakata da 7 puanlı Senanur vardı.

Damla: 11 + 20 = 31
Senanur : 15 + 7 = 22
Aslıhan: 16 + 16 = 32
Selma: 16 + 15 = 31


 

25 Mayıs 2022 Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri