Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 25 Nisan 2022 Pazartesi puanları

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Dört takımda yer alan gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetinde yine lezzet savaşı yaşanacak. Alınacak puanlarla birlikte çeyrek altını kazanmak ve haftaya iyi bir başlangıç yapmak isteyen takımlar arasından hangisinin galibiyetle merhaba diyeceği merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 25 Nisan 2022 Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni bir bölüm daha ekranlardaki yerini alıyor. Gelinlerin ıspanaklı mantarlı graten ile yarışacağı, kayınvalidelerin ve güzel sunucunun puanlayacağı lezzetlerin ardından günün tablosu belirlenecek. Oluşacak sıralamaya göre bir gelin çeyrek altının sahibi olacak ve yakasına takacak. Lezzet savaşına sahne olacak programda herkesin hedefi yeni günü zaferle kapatmak ve bileziklere bir adım daha yaklaşmak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 22 Nisan 2022 Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 25 Nisan 2022 Pazartesi puan durumu

Cuma günü yayınlanan geçen haftanın son bölümünde birinci belirlendi. Aynı zamanda eleme konusunda karar verildi. Buna göre son anda Nursel Ergin yapım ekibinin kararını açıkladı ve kimse elenmedi. Aynı kadro bugün de yarışma heyecanına devam edecek. Bu kez her şey sıfırdan başlayacak ve iyi puan alamayan takımlar dahi altınlar için oldukça iddialı konumda.
 

*************************

Miyase: 
Damla: 
Bahar: 
Senanur:

*************************


25 Nisan Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri