Güz Masalı 10. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Ağustos Salı

Kanal 7'de yepyeni bir Hint dizisi daha ekranlara geliyor. Akşam saatlerinde izleyicileri televizyona kilitleyecek olan Güz Masalı 9. bölümü ile yerini alıyor. Artık her gün yayınlanacak olan yapımın konusu ve oyuncuları da dikkat çekiyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Güz Masalı 10. bölüm özeti haberi

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 10. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 10. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 10. bölüm özeti

Dizinin 10. bölüm özeti hazırlanmıştır. Dizicenter.net'e göre  Janvi’nin uyandığında evin her köşesinde Viraj’ın resmini görüp şaşırmasıyla başlar. Viraj hamile kadın kime bakarsa bebek ona benzermiş oğlum bana benzemeli der. Dadi bunu görüp Janvi yokken Viraj’a çocukluk resimlerin de asılmalı diye akıl verir. Viraj sinirlenir ve çocukluk resmim yok deyip ayrılır.

Dadi onu durdurup sahi babanın adı neydi belki onda vardır deyince Viraj sinirle Vijay Sharma deyiverir. Dadi soyadı farklı olunca şaşırır Viraj da pardon müşterimin adını söyledim babamın adı Şankar Dobriyal deyip çabucak ortamı terk eder. Dadi bir insan nasıl olur da babasının adını hatırlamaz diye düşünür ve geçen defa onu arayıp bir odadan bahseden kişiyi hatırlayıp oda aramaya başlar ama Geta da onun her adımını takip etmektedir. Dadi bunu fark edip ilacımı getirir misin diye onu gönderir.

Dadi bir odaya girer içerde eski mobilyalar vardır ama odanın içinde başka bir kapı daha görüp ilerler.  Bu sırada Janvi gelir. Dadi evi geziyordum deyince Janvi bu odanın anahtarları hep Viraj’dadır der. Viraj’ın daha önce bu kapıyı açmayı aklından bile geçirirsen sonu kötü olur dediğini hatırlar. Dadi ve Janvi oradan uzaklaşır.

Janvi odasına giderken Dadi yine kapının yanına gelir. Bu sırada diğer kapı çat diye kapanıp kilitlenir. Viraj ise işle meşgul olduğundan bu olanları izleyemez. Geta gelir ve Dadi’nin kilitli kaldığı odanın kapısını açar. Viraj bu esnada onları kapının önünde görünce Dadi’nin Viraj’ın geçmişini araştırdığını anlar.

Dadi daha sonra Janvi’ye gidip eşinin ailesi hakkında ne biliyorsun diye sorar ama Janvi eşine bu konuyu hiç sormadığını zamanı gelince isterse kendi anlatacağını söyler.

Sia ise Sanjay’ın resmine bakıp onu çok sevdiğini ve özlediğini söyleyip ağlarken babası gelir ve damat tarafından gelen takıyı verip senin için gerçekten ideal bir eş diye damadı över. Babası gidince Sia ağlamaya devam eder.

Dadi kapıdaki görevliden kerpeten isterken Viraj gelir neden kerpeten istedin deyince Dadi çantamın kilidini açacağım der. Viraj ben hallederim derken Dadi hemen çantayı kilitleyip kilidi saklar. Viraj kilidi açınca Dadi hırsızlar gibi açtın deyince Viraj sinir olup çıkar. Dadi’nin bir planı olduğunu anlar.

Gece olup herkes uyuduğunda Viraj Geta’nın yanına gider ve parmağını kırmayla tehdit ederek gizli kapıya yaklaşan oldu mu diye sorar. Geta hayır anlamında başını sallar. Viraj daha sonra Dadi’yi merdivenden düşürmek için merdivene ip bağlar.

Sabah olduğunda Janvi’ye sen yat dinlen sakın kalkma der ama Janvi acıkınca tam merdivenlere yönelir. Viraj onu durdurur, Dadi ise hamile kadın acıkınca iyi olmaz der. Viraj ise bu sırada Geta’ya ipi kesmesini söyler. Kısaca Viraj’ın Dadi’ye zarar verme planı boşa gider.

Dadi ise odada çantasını kilitler ve Viraj gibi tel toka ile açmayı başarır ve bunu açtıysam diğer kapıyı da açarım diye düşünür ama Viraj’ı evden göndermek için bir plan düşünür. Viraj Janvi’ye dondurma yedirmek ister ama Geta dolapta olmadığını söyler. Viraj nasıl olur dün aldım deyince Dadi ben yedim kusura bakmayın bilemedim der. Hapisteki Sanjay ise Sia’nın yakında evleneceğini duyup deliye döner.

Viraj sinirlenince Dadi bebek de her istediği olmayacağını şimdiden öğrenmeli der. Viraj daha da sinirlenir ve oğlum her istediğini alır deyip Janvi’yle dışarı çıkarlar. Dadi istediği fırsatı yakalar. Geta yemek yerken gizlice gidip anahtarı açmaya çalışır ama başaramaz sonunda kilidi kırmaya çabalar ama bu defa da Geta gelince saklanır.

Janvi herkes bize bakıyor diye utanır. Viraj çocuk mangolu istiyor deyince satıcı adam nerede çocuk der. Viraj da dışarıda değil içeride der. Adam mango aromalı dondurma bitti deyince Viraj sinirlenir, Janvi çilekli olsun der. Birlikte dondurmalarını yerler. Janvi’yi arabaya götüren Viraj geri döner ve buranın patronu nerede der ve adamın yakasından tutar. Bu defa yakandan tuttum diğer defaya iş yerini mahvederim diye tehdit edip gider.

Dadi ise eve fare getirir. Janvi ve Viraj eve geldiğinde her yer dağınıktır. Dadi eve fare girdi evin her köşini mahvetti der. Viraj panik halde gizemli odaya gider. Dadi onu gizlice takip eder.  Viraj’a gizlendiği yerden bakarken lambayı düşürecektir ki Viraj onu fark edip yanına gelir.




Güz Masalı genel konusu

Viraj gittikten sonra Dadi hemen Canvi’ye gelir ve kemer izlerini sorar. Canvi sadece sivrisinek ısırığı deyip oradan uzaklaşır. Viraj evde Canvi’yi düşünüyor. Canvi de kocasını araması gerektiğini düşünür ancak Sia telefonda arkadaşıyla konuşuyordur. Diğer taraftan Viraj evi arıyor ancak telefonun meşgul olması onu sinirlendiriyor ve Canvi’nin yanına gitmeye karar veriyor. Bu sırada Canvi, kocasını arar. Viraj rahatlarken Canvi’den bir odaya gitmesini ve ona ninni söylemesini ister. Canvi söylediklerini yapar ve sayısız ninniden sonra onun uyumasını sağlar. Ertesi sabah Canvi en sevdiği şarkı ile uyanır. Karşısında elinde kahvaltı tabağı ile Viraj’ı görünce çılgına döner. Viraj disiplinin öneminden bahseder ve evlendiğinden beri hayatının çok değiştiğini söyler. Canvi gece bir hata yapmadığını umuyor. Tam bu sırada Siya içeri girer ve Canvi’ye çok şanslı olduğunu, Viraj’ın erken saatte gelerek muhteşem bir kahvaltı hazırladığını söyler. Siya ile şakalaşan Viraj Canvi’nin elini tutar. Siya ayrılırken Canvi o geceyi düşünerek elini ondan çeker. Viraj karı koca arasında yaşananların aralarında kalmasını ister. Ona kahve verir ve içmesini ister. Canvi’nin annesi poja için çağırdığında Canvi izin isteyip çıkar. Viraj onu durdurur ve senin için gerçek Tanrı benim diyerek sadece onun için dua etmesini ister. Poja sırasında Viraj karısının önünde oturur ve her zaman kocası olması için ondan dua etmesini ister. Canvi aarti sırasında kendine yapılan işkenceleri düşünüyor. Canvi’nin annesi onu bir kere daha çağırır. Viraj şimdi gidip diğer Tanrı için dua edebilirsin diye onu gönderir. Dadi Viraj’ın gerçeğini ortaya çıkaracak tek gücün Tanrı olduğunu düşünerek dua ediyor. Canvi gelince annesi neden bu kadar geç kaldığını sorar. Canvi geçiştirirken Dadi gözlerindeki hüznü ne zaman anlatacaksın diye sorar. Bu sırada Sanjay bir avukatla gelir. Viraj son derece huzursuz olur. Avukat, Gangard’la tanışmak ister. Avukat Gangard’a çalıştığı şirkete dava açmasını ister. Ancak bu şekilde kurtulacağını söyler. Sanjay da Canvi’den görüşünü sorunca Viraj çılgına döner. Not: Güz Masalı dizisi umarım bu şekilde devam etmez. Sapkın bir adam ve işkencelerine maruz kalan zavallı bir kadın. 6 bölümden bu yana bu konu devam ediyor ve şimdiden sıkılmaya başladım. Güz Masalı 21 Ağustos Özeti sona erdi.


Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri