Kuaförüm Sensin Damla Gümüş kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı

SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni başlayan haftadaki model belirlendi. Cuma günü bilindiği üzere Aydanur Yıldız ekranlara veda etmişti. Yerine gelecek isim de Damla Gümüş oldu. Peki Kuaförüm Sensin Damla Gümüş kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Modelin hayatına dair detayları okuyabilirsiniz.

Türkiye'nin en iyi saç ve makyaj uzmanlarını bir araya getirmekle birlikte gelecek vaat eden modellerini de ağırlayan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Kendilerine verilen sürede ellerinden gelenin en iyisini yapmak isteyen dört takımın kıyasıya mücadelesinde en çok puan alma yarışı verilecek. Bilindiği üzere cuma günü Aydanur Yıldız takımı ile birlikte yarışmadan elenmişti. Duygu Eren ve İlker Şimşej programa veda etmişti. Kendisinden sonra gelecek isim de açıklandı: Damla Gümüş. Güzel model hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki Kuaförüm Sensin model Damla Gümüş kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor...

 

Kuaförüm Sensin Damla Gümüş kimdir?

Bugün başlayacak olan yeni haftanın en çok sorulan sorularından biri bu oldu. Haftanın ilk bölümüyle yayınlanacak olan Kuaförüm Sensin'de takımına eşlik edecek olan model Damla Gümüş 25 yaşında. 12 Haziran doğumlu. Aslen Amasyalı olmasına rağmen Kıbrıs'ta büyüdü. 5 yıldır İstanbul'da. Bekar. Spor yapmayı seviyor. İkizler burcu. Profesyonel olarak modellik ve mankenlik yapıyor. Birçok firmanın yüzü olarak projelerde yer aldı. Hedefi iyi bir oyuncu olmak.




 

Kuaförüm Sensin Damla Gümüş Instagram hesabı

Turhan Ateş ve Zeynep Oktay'ın takım arkadaşı olan Aydanur Yıldız'ın Instagram hesabı bulunmaktadır. kendisine @damlagumuss8 adresinden ulaşabilirsiniz. 12 bine yakın takipçisi vardır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri