Kuaförüm Sensin Özcan Ay kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile herkesi ekran başına kilitleyen ve öğle saatlerini renklendiren Kuaförüm Sensin'de yepyeni yarışmacılar yarışmaya devam ediyor. Engin Yılmaz'ın ayağının kırılması sonrasında Koray Şarklı ve Özlem Parlu da programdan çekilmişti. Yılmaz'In yerine gelecek olan kuaför de merak ediliyordu ve o isim Özcan Ay oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Özcan Ay kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Jüri üyeliklerini Adnan Serter, Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç'ün yaptığı Kuaförüm Sensin'de dün yeni bölüm başında üzücü bir haber verildi. Bugüne kadar başarılı bir şekilde programda yarışan Engin Yılmaz'ın ayağı kırıldı. Bu duyuruyu yapan Gözde Kansu'nun ardından Bülent Ersoy da şok geçirdi ve stüdyodaki herkes genç kuaföre geçmiş olsun dileklerini gönderdi. Ancak masanın dolması gerekiyordu ve yeni bir takım gelmeliydi. O ekip ise Dilek Timur, Özcan Ay ve Ezgi Küçük'ten oluştu. Kuaförlük koltuğunda oturacak isim Özcan Ay oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Özcan Ay kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Özcan Ay kimdir?

Dünden itibaren Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacısı olan Özcan Ay programa İstanbul Ataşehir'den katılıyor. 35 yaşında. Bir çocuğu var. 18 senedir mesleğin içerisinde. Yarışmaya bir yıldan beri katılmak istediğini ancak şimdi fırsast yakaladığını belirtti. Instagram'da kendisine ait bir hesap bulunmaktadır. @ozcan__ay profilinden takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri