Masterchef 2022 Öyküm Lapaç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Üç jüri üyesinin karşısına çıkan yarışmacı adaylarının milyonların önünde hünerlerini sergilediği Masterchef'te yeni sezon başladı. Finale kalabilen isimler arasında yer almak isteyen güzel yarışmacılardan biri de Öyküm Lapaç oldu. Kuzu karski ile yarışacak genç isim hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Masterchef 2022 Öyküm Lapaç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Öyküm Lapaç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Öyküm Lapaç olarak açıklandı. Peki, Masterchef Öyküm Lapaç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Öyküm Lapaç kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Öyküm Lapaç 25 yaşında. Turizm mezunu. Otelin birçok kademesinde çalıştı ve 1 senedir mutfakta. Bu nedenle de genç bir aday. Gülmeyi çok seven ve zamansız da bunu yapabilen Lapaç zaman zaman boş buluunduğu anlarda güldüğünü söyledi. Kuzu karski hazırladı. Instagram hesabı bilinmemektedir. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri