Temizlik Benim İşim Naile Aktaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni bir hafta başladı. Birbirinden iddialı beş ismin mücadelesine sahne olacak haftada ilk günün yarışmacısı Naile oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Naile kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Ekranların tozunu alan, temizlik konusunda bilgiler veren ve yarışmacıların kıyasıya mücadeleye girdiği Temizlik Benim İşim'de yeni hafta başladı. Birbirinden iddialı beş ismin rekabetinde ilk yarışacak yarışmacı da açıklandı. Naile Aktaş bugün kendisine verilen sürede evini temizlieyecek. Peki, Temizlik Benim İşim Naile Aktaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Mesleği haberimizde yer alıyor. Kadir Ezildi'nin sunumuyla binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni günün startı verildi. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya mücadelesinde haftanın gidişatını belirleyecek olan performanslar sergilenmeye başlanacak. Herkes kendine verilen evi belirlenen sürede tamamlamak ve en iyi şekilde temizlemek zorunda. İlk gününün yarışmacısı Naile Aktaş oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Naile Aktaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Naile Aktaş kimdir?

Bu haftanın ilk yarışmacısı olan Naile Aktaş 32 yaşında. Temizlik görevlisi. Evli ve iki çocuk sahibi. Aslen Aydınlı. Temizlik Benim İşim'de hedefi 15 bin lirayı kazanmak.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri