Zuhal Topal'la Sofrada 5 Haziran Cuma Tuğba Yerlikayaoğlu kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın son gün yarışmacısı hünerlerini sergileyecek ve birinci belirlenecek. Dört gün boyunca ekranlarda olan gelinlerin ardından bugün haftaya nokta koyacak isim Tuğba Yerlikayaoğlu. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 5 Haziran Cuma Tuğba Yerlikayaoğlu kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en lezzetli, en çekişmeli ve bir o kadar da eğlenceli yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Haftaya Serpil Ateşoğulları başlamış, salı günü Ebru Çiftçi Usta hünerlerini ortaya koymuş, hafta ortasında Yasemin Garip bomba gibi bir girişle programa damga vurmuş ve dün de Burcu Topluoğlu kayınvalidelerin karşısına çıkmıştı. Bugün ise son yarışmacı olarak Tuğba Hanım'ın puanları verilecek. Ardından da final heyecanına geçilecek. Son günde 15 bin lira hedefi olan genç gelinin perofrmansı da merakla bekleniyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 5 Haziran Cuma Tuğba Yerlikayaoğlu kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.
 


Zuhal Topal'la Sofrada 5 Haziran Cuma 415. bölüm fragmanı

Tuğba Yerlikayaoğlu ve kayınvalidesi Özden Yerlikayaoğlu'nun yarışacağı Zuhal Topal'la Sofrada 5 Haziran Cuma 415. bölüm fragmanı yayınlandı. Dananın kuyruğu bugün kopuyor. Alınan puanların ardından final heyecanı yaşanacak. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber'in ardından ekranlara gelecek olan yarışmada herkes birinciliği hedefliyor. Burcu Topluoğlu'ndan puan tepkisi. Ebru Çiftçi Usta'dan hakkımı helal etmiyorum açıklaması ve kazanan belli oluyor... Zuhal Topal'la Sofrada 16:00'da FOX TV'de.


 

Seviye tartışması!

Dün yayınlanan son bölümde seviye tartışması yaşandı. Ayfer Hanım ile Sedef Hanım arasındaki sözlü düello sırasında Zuhal Hanım da şoke oldu. 'Sizin seviyenize inmek istemiyorum' açıklaması yapan Ayfer Hanım'ın karşısında ağzı açık kalan güzel sınıcı tepkisini böyle gösterdi. Kayınvalidelerin puanlamalar konusundaki tartışmalarına da müdahalede bulundu.


 

Tuğba Yerlikayaoğlu kimdir?

Bugün yarışacak yarışmacıyı da sizlere tantımak istiyoruz. Burcu Topluoğlu 21 yaşında. 3.5 yıllık evli. Selvi boylu gelin Rizeli. Mutfakta yetenekli, sofrada seviyeli. Kayınvalidesi Özden Hanım sofraların aranan kadını. Konuşuluyor puanları. Haftaya zaferle nokta koymak istiyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

Yarın hafta finali ile yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk gününde yarışan Serpil Ateşoğulları 26 puan aldı ve önemli bir avantajı kaybetti. Ki ikinci gün Ebru Hanım da kendisini geçti. O da diğer rakiplerinin performansına göre 15  bin lirayı hedefliyordu ama olmadı. Dün yarışan Yasemin Hanım rekor sayılabilecek bir puanla yarışmada iz bıraktı. Genç yarışmacı 38 puan aldı ve ilk sıraya yerleşti. Güncel puan durumu aşağıda yer almaktadır;

Serpil Ateşoğulları: 26 (elendi)
Ebru Çiftçi Uysal: 30 (elendi)
Yasemin Garip: 38 
Burcu Topluoğlu: 28 (elendi)
Tuğba Yerlikayaoğlu: Yarışmadı

 










 

Tuğba Yerlikayaoğlu hangi yemekleri yaptı?

Haftanın dördüncü yarışmacısı olan Tuğba Yerlikayaoğlu'nun bugün yaptığı yemekler özellikle yarışmacıların yanısıra ev hanımlarını da yakından ilgilendiriyor. Evlerinde oluşrurmak istedikleri menüler üzerinde çalışan kadınların rehber olarak belirlediği yarışma ilgiyle takip ediliyor. Birincilik mücadelesi verecek olan Tuğba Hanım'ın menüsü ve yemekleri haberimizde yer alacak.

 

Tuğba Yerlikayaoğlu kaç puan aldı?

Cuma günü beş gelin ve kayınvalidenin açıklanacak olan puanlarla birlikte alacağı sıralamanın en üstüne yerleşmek isteyen Tuğba Hanım tüm hazırlıklarını tamamladı ve yarışmaya hazır. Hem kyınvalideleri hem de Zuhal Topal'ı etkilemek için mutfağa girip kollarını sıyıracak olan genç yarışmacının alacağı her puan da merakla bekleniyor. Final öncesindeki son bölümde kaynanaların kendisi için belirlediği puanlar da haberimizde yer alacak. Yine Zuhal Topal'ın kaç puan verdiğini de haberimizde görebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri