Zuhal Topal'la Yemekteyiz 32. hafta yarışmacıları Bilge, Bahar, Pınar, Muhammet ve Kenan kimdir

Dual Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 18-22 Nisan arasında yayınlanacak olan 32. haftasında yarışacak isimler belirlendi. Buna göre Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge, Bahar, Pınar, Muhammet ve Kenan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün bir hafta daha sona erdi ve şampiyon belli oldu. Ardından yayınlanan feagmanda ise 18-22 Nisan arasında yayınlanacak olan 32. haftasında yarışacak isimler görüldü. Buna göre Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge, Bahar, Pınar, Muhammet ve Kenan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.
 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirmesi beklenen Bilge, pembe saçlarıyla dikkat çekmeyi başardı. Yayınlanan fragmanda 'ilk defa güzel bir davet sofrası görüyorum' diyerek rakibinin hakkını verdi ve hakkaniyetli olduğunu gösterdi.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar kimdir?

Yaptığı yemeklerden emin olarak rakiplerinin karşısına çıkan Pınar Hanım, kendisine yöneltilen eleştiriye karşılık olarak 'Ağzınıza gelme şansı yok. Çünkü ben yaptım' diyerek iddiasını ortaya koydu. Ayrıca Bilge için de 'Rakibim kim kaldım. Bilge Hanım'ı eledim ben' sözüyle meydan okudu.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet kimdir?

Şeflik yapan Muhammet, sanatını icra etmek için katıldığı programda suşi yaparken görüldü ve evde nasıl kolay hazırlanacağını göstereceğini söyledi. Yemeklerin yanı sıra sunumlara da önem verdiğini gösterdi.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar kimdir?

Genç yarışmacı sade makyajı ile görüldüğü fragmanda çok az yer aldı. Pınar Hanım ile girdiği 'Ağzınıza gelmemesi imkansız. Onu ben yaptım' sözüyle gülmeye başladı.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kenan kimdir?

Yayınlanan fragmanda en iddialı isimlerden biri olan Kenan, soğan doğrarken çok neşeli, sosunu hazırlarken çok da iddialıydı. Yemeğini Gürbüz'e de tattırmak istedi ancak oruç nedeniyle olmadı. Muhammet'e de eğitimi konusunda eleştiride bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri