Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma kimdir? Esma Ateş Instagram hesabı

Dual Yapım imzasıyla TV8 ekranlarında yer almaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı ve hamarat olduğuna inanan beş yarışmacının kıyasıya mücadelesine tanıklık edilecek beş günlük sürçte yer alacak isimler belirlendi ve Esma da onlar arasında bulunuyor. Güzel yarışmacı ilk andan itibaren fark yaratmayı başardı ve hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor.

TV8'de yayınlanmaya başladığı günden bu yana seyircileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Pazartesiden cumaya 15 bin lira için yarışan yarışmacıların boy gösterdiği programın yeni haftasında Zuhal Topal yine renkli bölümlerle karşımıza çıkacak. Fragmanda yayınlanan ve yeni bölümde tanıtılan isimlerden biri olan Esma ilk andan dikkat çekmeyi başarmıştı. Kendisi belirlenen günde mutfağa girecek. Hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma kimdir? Esma Ateş kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Esma Ateş 30 yaşında. Annesi Adanalı, babası Vanlı. Bekar olan güzel yarışmacı televizyon sektöründe de yer aldı. Kendisini Erol Köse keşfetti ve Karakuyu programını birlikte yaptı. 1 Numara Magazin programında ise Volkan Öksüz ile birlikteydi. 100 bölüm boyunca Numberone Türk TV'de izleyicilerin karşısına çıktı. Terazi burcu. Yemek yemeyi çok seviyor. Kadınların bakımlı ellere sahip olması ve zarifliği önceliği. Şu anda da güzellik ve bakım merkezi var.


 


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş Instagram hesabı

Güzel yarışmacının yayınlanan fragman sonraısnda en çok merka edilen bilgilerinden biri de sosyal medya hesaplarıydı. Özellikle de Instagram. Esma Ateş kendisin Instagram hesabında işi ve hayatına dair paylaşımlar yaparak takipçilerinin karşısına çıkmaktadır. @esmatesofficial'dır. 5 binden fazla takipçisi vardır. Bugünden itibaren sayının daha da artması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri