Demet ve Alişan ile Sabah Sabah İzle 19 Kasım Perşembe

STAR TV ekranlarında güne bomba gibi başlamanıza yardımcı olan Demet Akalın ve Alişan bir kez daha karşınızda. Değerli konuklarıyla daha da renklenecek programda hem eğlenecek hem de bilgileneceksiniz. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Kasım Perşembe canlı yayın izle seçenekleri ile karşınızdayız. İyi seyirler dileriz.

Yıllarca küs kalmalarının ardından ekranlara bir arada dönen ve sabah saatlerinde izleyicilerini hem eğlendiren hem de bilgilendiren Demet Akalın ve Alişan haftanın ortasında da yine yerini alıyor. Başarılı bir performansla STAR TV'deki yayınlarını sürdüren iki isim yine kendi alanlarında uzman isimleri ağırlamaya devam ediyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Kasım Perşembe canlı yayın izle seçenekleri ile karşınızdayız. İyi seyirler dileriz. İşte detaylar...



 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Kasım Perşembe İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Demet Akalın ile yakın arkadaşı Alişan'ın birlikte sunduğu programda yine binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Yayını kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ise birçok alternatif bulunuyor. Star TV programın arşivlerini web sitesinden yayınlıyor. Diğer yandan Youtube'da da full olarak izleme şansınız bulunuyor. Sahip olduğunuz akıllı cihazlarda da kaydet butonu ile programı makine hafızasına alabilir ve seyredebilirsiniz. Digiturk Play ve Bein Connect uygulamaları ile de geri sarma özelliğini kullanarak izleyebilirsiniz.




 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konukları kim?

Programın bugünkü konukları da merak konusu. Türk müziğine damga vuran isimlerden biri olan Ferda Anıl Yarkın kulaklarınızın pasını silecek. Rüyada gördüğümüz olaylar ne anlama geliyor? Mehmet Emin Kirgil canlı yayında anlatıyor. Zafer Aksungur duruş bozuklukları ve tedavisi konusunda izleyiciler ibilgilendirecek. Arap kebabı, patatesli köfte, kolay künefe ve enfes Hatay yemekleriyle Şef Celil Erkan stüdyoda olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri