En Hamarat Benim Duygu kimdir? Duygu Doğdaş Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki rekabette yine puan savaşı yaşanacak. Rakiplerine üstünlük kurarak birincilik elde etmek ve 15 bin liranın sahibi olmak istyenler arasında Duygu Doğdaş da var. Peki, En Hamarat Benim Duygu kimdir? Duygu Doğdaş Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla haftanın beş günü boyunca izleyicilerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de yepyeni bir maraton daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerini ispat etmek amacıyla verdiği mücadelede yaşanacak rekabet herkesi ekran başına kilitleyecek. Diğer yandan programda katılan isimlerin kim olduklarına dair birçok arama gerçekleştiriliyor. Duygu Doğdaş da onlardan biri oldu. Güzelliği ile dikkat çeken ve bugün yayınlanan yeni fragmanda kendisine yer verilen Doğdaş hakkında bugünden itibaren sıkça sorgulama yapılmasına kesin gözle bakılıyor. Peki, En Hamarat Benim Duygu kimdir? Duygu Doğdaş Instagram hesabı haberimizde bulunmaktadır.


En Hamarat Benim Duygu kimdir? 

Bugün yarışacağı açıklanan yarışmacılar arasında bulunan Duygu Doğdaş daha önce Temizlik Benim İşim'e katılarak birincilik elde etmişti. Zaten yarışmayı takip edenler de kendisini fragmanda görür görmez hemen tanıdı. Aldığı ödül sonrasında yeni macerasına apoletle geliyor ve herkesin beklentisi büyük. 34 yaşında. Taçmin adında 8 yaşında bir kızı var. Güzellik uzmanı ancak şu an bir mutfak atölyesinde mutfak şefliği yapıyor. Kızına karşı hem babalık hem annelik görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Güçlü ve kararlı bir kadın olarak da hayat mücadelesine devam ediyor.





 

En Hamarat Benim Duygu kimdir? 

Seyircilerin ilgiyle takip ettiği programda 15 bin lirayı kazanmak isteyen güzel yarışmacının Instagram hesabı da merak konusu oldu. İzleyiciler takip etmek amacıyla sorgulamalarda bulunuyor. Şu anda 500-600 civarında bir takipçisi var. Kendisini @duygudogdas adresinden takip edebilirsiniz.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri