F1 İtalya GP şifresiz canlı izle - Formula 1 nasıl izlenir?

İtalya'nın Monza pistinde gerçekleştirilecek olan Formula 1 yarışı için hız tutkunları ekran karşısına kilitlenecek. Birbirinden heyecanlı anlara sahne olacak mücadele öncesinde sevdikleri pilotları ve markaları desteklemek isteyenler yayın bilgilerini de araştırıp şifresiz izleyebilmenin yollarını bulmak amacında. Formula 1 nasıl izlenir? F1 İtalya GP şifresiz izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Bahreyn'de başlayan 2021 sezonunda Formula 1 heyecanı sürüyor. 10 marka ve 20 pilotun mücadelesine sahne olacak İtalya'da ilk andan damalı bayrağı görene kadar yaşanacak heyecan herkesi ekran karşısına kilitleyecek. Milyonlarca seyircisi ve takipçisi bulunan Formula 1'de hız tutkunları da yayın bilgilerini merak ediyor. Yayınlanacak kanalın durumunu öğrenmek isteyenler yarışın şifreli mi yoksa şifresiz mi olduğunu da araştırıyor. Nefes kesen bir mücadeleye tanıklık edilecek kilometrelercelik zorlu maraton hakkındaki detaylar haberimizde bulunuyor. F1 İtalya GP canlı izle seçenekleri ve Formula 1 nasıl izlenir? sorusunun yanıtı aşağıda yer alıyor.

Formula 1 İtalya GP canlı izle

Sezonun 14'üncü yarışının gerçekleştirileceği İtalya Grand Prix'ini Türkiye'de S Sport 2 kanalı yayınlayacak. Birçok spor etkinliğini de izleyicilerle buluşturan kanal çeşitli platformlarda izlenebiliyor. Aylık 21.99 TL ve yıllık 179.99 TL'den abonelik alabilirsiniz.

S Sport 2 frekansı aşağıdaki gibidir;

Kanal İsmiS SPORT 2 HD
Frekans11880
PolarizasyonH-Yatay
SR20000
FEC3/4
KapsamaDoğu


 

Formula 1 İtalya GP şifresiz izle

Formula 1'in Türkiye'deki resmi yayıncısı olan S Sport eğer üyelik almazsanız resmi yöntemlerle izlenememektedir. Eğer dilerseniz yurt dışındaki bazı kanallar yarışları şifresiz ya da aboneliksiz yayınlamaktadır. S Sport üyeliği için https://www.ssportplus.com/ adresine girip kendinize göre üyelik paketini belirleyerek satın alma gerçekleştirebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri