Gelinim Mutfakta 19 Ekim Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Songül Karlı'nın sunuculuk koltuğunda oturduğu Gelinim Mutfakta'nın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesinde gelinler ve kayınvalideler yine birincilik için kolları sıvayacak. Her anı büyük bir çekişmeye sahne olacak programın bugünkü bölümünde marul sarma hazırlanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Ekim Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'nın 782. bölümü televizyondaki yerini alıyor. Hamarat gelinlerin, iddialı kayınvalidelerin ve Songül Karlı'nın sunumunun izleyicileri eğlendireceği yeni günde herkes gözünü liderliğe dikti. Alınacak puanların hafta sonundaki sıralamayı değiştireceği, kazananı ve kaybedeceği belirleyeceği günlerin birinde daha seyirciler ekran karşısına kilitlenecek. Damla, Yaren, Yeşim ve Aslıhan'ın rekabetinde öne geçebilmek adına hazırlayacakları marul sarma günün yemeği olarak belirlendi. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Ekim Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


GELİNİM MUTFAKTA 19 EKİM 2021 SALI PUAN DURUMU

Aslıhan: 17

Yaren: 13 

Yeşim: 12

Damla: 13


 

GELİNİM MUTFAKTA'DA  DÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Yarışmanın dün yayınlanan 781. bölümünde ilk birinciliği elde eden isim Aslıhan oldu. 17 puan alan güzel gelini 13 puanla Yaren ve Damla takip etti. Yeşim ise 12 puanla sonunucu oldu ve iyi bir başlangıç yapamadı.


 

19 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinlerin yarıştığı bugün henüz birinci belli olmadı...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri