Gelinim Mutfakta Aynur kimdir? Aynur Tosbıyık kaç yaşında ve nereli

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın rekabetinde bugünden itibaren yaşanacak rekabet herkesi televizyon başına kilitleyecek. Cuma günü gerçekleşen final etabında Hatice Kök, gelini Eda Kök ile birlikte en az puanı toplayarak elenmişti. Yerine gelecek isim de merak konusuydu ve fragmanda belli oldu. Kendisi hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Aynur

Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile cuma günü 8'inci kez dalya diyen Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasına merhaba diyor. Cuma günü Eda'nın kayınvalidesi Hatice Hanım'ın elenmesinin ardından gözler yerine gelecek isimdeydi. O yarışmacı belli oldu ve Aynur Tosbıyık gelini Zehra ile birincilik mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Aynur Tosbıyık kimdir? Aynur Tosbıyık kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


Gelinim Mutfakta Aynur kimdir?

Türkiye'nin karşısına çıkarak gelini ile birlikte beş çeyrek ve bilezik alabilmek adına yarışacak olan Aynur Tosbıyık güzelliği ile dikkat çekerken gelininden daha zayıf olması Lerzan Mutlu'yu şaşırttı. Geliniyle birlikte altınlara talip olduğunu açıkladı. 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri