Gelinim Mutfakta Nurşen Kuşçu kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir hafta daha başlıyor. Lezzet ve eğlenceye doyacağınız zorlu maratona bu hafta katılacak isim de belli oldu. Bun göre yarışmanın yeni kayınvalidesi Nurşen Kuşçu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Nurşen Kuşçu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen ve her bölümüyle de ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Lezzet dolu ve rekabeti bol bir haftaya daha merhaba diyecek olan programa katılacak yeni gelin ve kayınvalideler de merak konusu ve araştırılıyor. Bilindiği üzere cuma günü açıklanan puanlar neticesinde Fatma Birinci ve Esra Birinci yarışmadan elenmişti. Yerlerine gelecek isimler de belli oldu. Buna göre Fatma Hanım'dan boşalan kayınvalide koltuğuna Nurşen Kuşçu olacak. Yeni kaynananın girişi de iddialı oldu ve şimdiden adından söz ettirmeyi başardı. İzleyiciler de kendisi hakkındaki bilgileri merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta Nurşen Kuşçu kimdir? Kaç yaşına ve nereli? işte detaylar...


 

Gelinim Mutfakta Nurşen Kuşçu kimdir?

Zeynep Gökçe, Nurten Kuşatan ve Neriman Gürüf'ün karşsıında bugünden itibaren gelinini koruyacak ve en yüksek puanı vermeye çalışacak olan Nurşen Kuşçu Giresunlu. Tır ve otobüs şoförlüğü yapıyor. 4 erkek çocuğu ve 2 gelini var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri