Konuşanlar Özlem Binici kimdir? Instagram hesabı ve kariyeri

EXXEN'e transfer olduktan sonra ilgiyle izlenmeye devam edilen Konuşanlar'ın yeni bölümü yayınlandı. Dün izleyicileriyle buluşan gösteride ön plana çıkan isimlerden biri de Özlem Binici oldu. Güzelliği ile dikkat çeken genç kadın ile ilgili araştırmalar da başladı. Peki, Konuşanlar Özlem Binici kimdir? Instagram hesabı ve kariyeri haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın keyifli sunumu ve izleyicilerinin de katılımı ile yoluna doludizgin devam edem Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Her bölümünde yepyeni bir ismin ön plana çıktığı gösteride bu haftanın yıldızlarından biri de Özlem Binici oldu. Güzel konuşanla ilgili olarak internette de pek çok araştırma ve sorgulama gerçekleştiriliyor. Uzun süre hafızalarda kalması beklenen Özlem ile ilgili detaylar merak konusu. Peki, Konuşanlar Özlem Binici kimdir? Instagram hesabı ve kariyeri haberimizde yer alıyor.


Özlem Binici kimdir?

Konuşanlar'ın taze konuşanı ve son haftanın en çok konuşulanı Özlem Binici 40 yaşında. Aslen Adanalı. Aşk Yakar dizisinde oynama fırsatını aldığı evlenme kararıyla geride bıırakmıştı. Yerine seçilen isim ise Şükran Ovalı'ydı.  İlk oyunculuk adımını ise Beyaz Show'da Beyazıt Öztürk'ün sevgilisi rolünü alarak attı. 2016'da yeniden oyunculuğa geri döndü. Ekranlar kadar magazin gündeminde de adından zamanında söz ettirdi. Ümit Karan ile objektifler tarafından görüntülenmişti.



 

Konuşanlar Özlem Instagram hesabı

Ekranların taze starı Özlem Binici'nin kendisine ait bir Instagram hesabı var. Burada hem kariyeri hem de hayatından fotoğraflar paylaşıyor. Her paylaşımı ile de yüksek sayıda etkileşim alıyor. @ossembnc profilinden takip edebilirsiniz.


Bir gün olmadan patladı!

Konuşanların dün yayınlanan son bölümünde Instagram hesabı ekranlara taşınan Özlem Binici adeta patlama yaşadı. Bölüm yayınlanmaya devam ettikçe de adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Bin 400 takipçisinin yer aldığı profilindeki sayı bir gün dahi geçmeden 2 bin 500'e ulaştı.


Özlem Binici oynadığı diziler, filmler ve reklamlar

2009 14 Şubat Beyaz Show ara skeçler Beyaz'ın sevgilisi karakteri rolü
2016 Kıvanç Tatlıtuğ ile Akbank’a veda reklam filmi
2017 Barış Arduç ve Kerem Bürsin ile Garanti Bankası reklam filmi
2017 Damat Takımı sinema filmi
2017 Kanal D Meryem dizisi 13. bölüm Ceren’in asistanı
2017 Star TV Kara Sevda Burak Özçivit'in finans sorumlusu
2017 FOX TV Kalbimdeki Deniz 2-4. bölüm ana sınıfı öğretmeni
2017 ATV Kırgın Çiçekler 13. bölüm doktor
2018 FOX TV Şevkat Yerimdar
2018 ATV tüm sezon Cennetin Gözyaşları
2018FOX TV O Hayat Bnm
2018 Kanal D Evlat Kokusu
2018 STAR TV Fazilet Hanım ve Kızları
2019 FOX TV Yasak Elma Şevval Şam’ın arkadaşı Öznur
2019 Kanal D Arka Sokaklar
2019 FOX TV Sen Çal Kapımı Aydan’ın terapisti



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri