Şef Akademi Arzu kimdir? Arzu Gasimova kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

FOX TV ekranlarında birbirinden ünlü üç ismin jüri üyeliğini üstlendiği, Öykü Serter'in ise sunduğu Şef Akademi'de yepyeni bir maraton bugün başlıyor. Sona eren eleme aşamasından sonra takımlar belli oldu. Finale kalan 15 takım 5 takım olarak ayrıldı. O isimler arasında Arzu Gasimova da bulunuyor. Peki, Şef Akademi Arzu kimdir? Arzu Gasimova kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en yeni ve lezzetli yarışmalarından birine aday olarak FOX TV'de yayınlanmaya başlanan Şef Akademi'de elemeler bitti. Birbirinden hamarat 15 şef adayı kendilerine verilen malzemeleri belirlenen sürede yemeklerini hazırlamak ve şeflerin karşısına çıkmak zorunda. Hafta boyunca Şefköy'de yaşanacak heyecan cumartesi ve pazar günlerinde ise Şef Akademi'ye taşınacak ve adım adım kazanan belirlenecek. Bu zorlu maratonu liderlikle bitirmek ve ödülü kazanmak isteyen isimlerden biri de Arzu Gasimova oldu. Peki, Şef Akademi Arzu kimdir? Arzu Gasimova kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Şef Akademi Arzu kimdir?

Finallerin en renkli yarışmacılarından biri olan Arzu Gasimova 22 yıldır Türkiye'de yaşıyor. Aslen Azerbaycan Bakülü ancak hayatının büyük bir bölmünü burada geçirdi. Kendisini Türk gibi hissetmekten gurur duyduğunu ifade ediyor. Konservatuarda klasik piyano eğitimi aldı. Siyasal bilgiler ve sosyal işletme bölümünden mezun oldu. 2017 yılında da Mutfak Sanatları Akademisi'ni profesyonel şef olarak bitirdi. 21 yaşında bir kızı var. Ona hem annelik hem de babalık yaptığını söylüyor. Uzun süre uluslar arası firmalarda çalıştıktan sonra üst düzey seviyedeki yöneticilikte kurumsal hayatın yorgunluğu ile kaybettiği benliğini mutfakta buldu. Güzelliği ile de dikkat çeken şef adayının performansı özellikle Azerbaycan'da sabırsızlıkla bekleniyor.








Şef Akademi Arzu Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan FOX'ta yayınlanacak Şef Akademi'nin en başarılı ismi olmaya çalışacak Arzu Gasimova'nın kendisine ait hesabı bulunmaktadır. @cookmeeatme adresinden kendisini takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri