Şef Akademi Doğada 6. bölüm izle | Şef Akademi 28 Haziran puanları

Televizyon ekranlarının en yeni yemek yarışması Şef Akademi Doğada'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği bir hafta daha izleyicilerin karşısına çıkacak. Bir saatlik sürede kendilerinden istenen konseptteki yemekleri hazırlayacak olan yarışmacıların performansları sabırsızlıkla bekleniyor. Şef Akademi 28 Haziran Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz

Türkiye'nin en çok seyreidlen kanallarından biri olan FOX TV'de yayın hayatına devam eden Şef Akademi'nin eleme turlarının ardından ilk hafta geride kalmıştı. Dün yayınlanan son bölümde bir isim yarışmaya veda etmişti. Bugün ise yepyeni bir maraton daha televizyonları başındaki izleyicileri ekran karşısına kilitleyecek. Belirlenen konseptte kendilerine verilen süreyi değerlendirmek isteyen mor takımın alacağı puanlar da merak konusu. Peki, Şef Akademi kırmızı takım kaç puan aldı? Şef Akademi 28 Haziran Pazartesi puanları haberimizde.


 

Kırmızı takım kaç puan aldı?

Yayınlanan bölümleri ile haftanın 7 günü boyunca ekranlarda lezzet fırtınası estiren Şef Akademi'de bugün Ayten, Berat ve Çağlar'ın yer aldığı kırmızı takım yarışacak. Yayınlanan fragmanda Çağlar'ın agresif tavırları dikkat çekti. Antonio ve Muhammed ile karşı karşıya geldi ve ters cevaplar verdi. Bunu puanlarına yansıtıp yansıtmayacağı merak konusu. Lezzet dolu bir günün sonunda puanlar haberimizde yer alacak.


 

Şef Akademi 23 Haziran Çarşamba izle

Öykü Serter'in sunduğu Şef Akademi her gün yayınlanan bölümleri ile izlyenleri de televizyon karşısına kilitliyor. İnternette de izlenebiliyor. Yarışmayı TV8 kanalının haricinde tv8.com.tr ve Şef Akademi Youtube kanalında full ve tek parça olarak seyredebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri