Yaralı Kalbim – Geet 23. Bölüm İzle 26 Şubat Cuma | Yaralı Kalbim 23. bölüm özeti ve fragmanı

Kanal 7'nin sevilerek izlenmeye başlayan ve kısa sürede de adını binlere duyuran Yaralı Kalbim'de yeni bir gün daha başlıyor. Ekranlara geldiği günden bu yana ilgiyle takip edilen yapımda bugün neler yaşanacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Yaralı Kalbim 23. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 3 Şubat Çarşamba günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 23. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 23. bölüm özeti

İkili her geçen gün biraz daha yakınlaşıyor ve duygularının farkına varıyorlar. Büyükanne Maan’ı sıkıştırmaya başlar. Geet’e nişan yüzüğü alması gerektiğini söyler. Maan ve Geet büyükannenin yanından kaçarak uzaklaşır. Ama büyükanne de Maan’dan daha inatçı çıkar. Ofistekileri örgütlemiş her yeri süsletmiş küçük bir kutlama tertip etmiştir. Maan biliyorsunuz ki böyle şeylerden hoşlanmıyor. Ama büyükanneyi görünce sesini çıkaramaz. Uzun zaman sonra tekrar Sasha’yı görüyoruz. Londra seyahatinden dönmüş Geet ve Maan’ın kutlama töreninde yerini almıştır. Yalnız suratından düşende bin parça. Büyükanne Maan ve Geet’e sürpriz nişan pastası yapmıştır. Herkesin içinde elleriyle birbirlerine yedirmek zorunda kalırlar. Maan Geet’e yedirdikten sonra sıra Geet’e gelmiştir. Geet’in verdiği pastada Maan nişan yüzüğünü görür. Bu da büyükannenin oyunudur. Zorla yüzükleri taktıracaktır. Maan pastayı yiyemeyecektir ama yüzüğü de takmak istemiyordur. Birden Geet’in elini çevirir ve elinden öpmeye başlar. Geet şoka giriyor tabi ki. Büyükanne sevincinden dört köşe oluyor. Sasha ve Tasha ise kusmak üzere. Tasha Sasha’ya ağlamak için mendilini bile uzatır. Geet ve Maan tören bitince ofis odalarına kendilerini zor atarlar. Geet hemen azarlamaya başlar. Nasıl olur da elimi tutarsın nasıl olurda bana pasta yedirirsin diye söylenmeye başlar. Geet bağırıp çağırırken büyükanne kapıdan girer. Geet hemen Maan’ın yanaklarına sarılır. Bu durum yine büyükannenin hoşuna gider. Maan, Naintara’nın ofiste personel dosyalarını karıştırdığını öğrenmiş ve Naintara’yı ofisine çağırmıştı. Maan’dan hiç beklemediğimiz bir çıkış görüyoruz. Naintara’nın bir para avcısı olduğunu abisini üzdüğünü ve Geet’e bulaşamaya kalkarsa gözünün yaşına bakmayacağını söyler. Naintara ise Maan’ın gerçekleri öğrenmesi ihtimalini göz önünde bulundurarak tası tarağı toplayıp Kanada’ya gitmeye karar verir. Dev ise Naintara’nın gözünü korkutup tehdit ettiğini sanıp gitmesine engel olmaz. Büyükanne Maan’ı odasında yakalamış yine nişan yüzüğü hakkında konuşuyordur. Maan yüzük takmak istemediğini söylerken Geet kapıda konuşulanları duyup koşmaya başlar. Maan da peşinde koşar. Ay ışığı altında Geet’e nişan yüzüğünü takar. Ertesi gün ofise iki aşık bir çift gelir. Adam eşine bir ev yaptırmak istediğini söyler. Aşk söylemleri geliştirilerek proje yapılmaya başlanır. Mimar olan Sasha kendini yırtsa da Geet’in tek bir lafıyla proje Maan tarafından onaylanır. Üstüne çiftte bu projeye bayılır ve düğün törenlerine Geet ve Maan’ı da davet ederler. Geet artık hamile olduğunu Maan’a söylemesi gerektiğini düşünür. Çünkü iş çığırından çıkıyor ve iki tarafta birbirine aşık oluyordur. Maan Geet’in sürekli peşinden dolanıp kendisine bir şeyler itiraf edeceğini anlamıştır. Maan bir aşk itirafı beklerken Geet hamile olduğunu bu bölümde itiraf eder. Rüya değil hayal değil bam bam Maan’ın yüzüne karşı söylüyor. Maan Geet’in ellerini bırakıp oradan ayrılır. Geet kendini ve olayları açıklayamadan orada öylece kalakalır.



Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Tv Haberleri