Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak Pazartesi puanları | Elif Çetinalp kaç puan aldı?

FOX TV'de yayınlanan bölümleriyle adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugün başladı. Açıklanan yarışmacılar arasında mutfağa girecek ilk isim Elif Çetinalp olarak açıklandı. Buna göre genç gelin mutfağa girerek kendisini 15 bin liraya götürecek performansa imza atmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak Pazartesi yarışmacısı Elif Çetinalp kaç puan aldı? Zuhal Topal'ın puanları da haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak Pazartesi yarışmacısı kaç puan aldı? sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Sebebi ise 2021'de başlayan ilk haftada yarışacak pazartesi yarışmacı olması. Genç gelinin performansını merakla beklenirken diğer yandan yapacağı yemekler de evlerde denenerek hazırlanmaya çalışacak. Kayınvalidelerin puanlamaları da günün en önemli konuları arasında yer alıyor. Elif Çetinalp 15 bin lirayı kazanmak istiyorsa elinin lezzetini tutturmak zorunda. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak Pazartesi yarışmacısı Elif Çetinalp kaç puan aldı? Zuhal Topal'ın puanları da haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Elif Çetinalp'in menüsü

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da 2021'in başlayan ilk haftasında yarışacak olan Elif Çetinalp dünya mutfağından birçok lezzeti menüsüne taşıyarak birincilik için çabalayacak. Kayınvalidesiyle birlikte takım olarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen güzel gelinin yemekleri aşağıda yer alıyor. Haftanın yemeği ise taco oldu.

Elif Çetinalp'in yapacağı yemekler

  • Kremalı sebze çorbası
  • Kıymalı taco
  • Acılı ezme
  • beef stroganoff
  • Parmesanlı fettucini
  • Kaşık salata
  • Panna cotta

Eda Erdoğan kaç puan aldı?

FOX TV'de bugün yayınlanacak olan bölümde Türkiye'ye adını kanıtlamak ve 15 bin lirayı almak isteyen Elif Çetinalp'in performansı yarınki kaderini belirleyecek. Kayınvalidelerin vereceği puanların toplamı finalde onu bir adım çıkarabilir. Ayrıca Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtı da merak konusu. Bİlindiği üzere güzel sunucu birkaç haftadır puanlarını finalde açıklıyor ve birinci böyle belli oluyor. Çetinalp'in ödülü kazanabilmesi için Topal'ın da gözüne girmesi gerekiyor. Bu sebeple de dikkatli ve çabuk olması onun puanların lehine kullanmasına aracılık edecek.

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Ocak 2021 Pazartesi puan tablosu
Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.











 

























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri