Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? Esra Gülşah Bitirim kaç puan aldı? 10 Aralık Cuma

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün nokta konuluyor. Pazartesiden bu yana devam eden programın bugünkü bölümünde Esra Gülşah Bitirim yarışacak ve ardından sonuçlar açıklanacak. Sıralamayla birlikte 15 bin lirayı kazanacak isim de belli olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? Esra Gülşah Bitirim kaç puan aldı? 10 Aralık Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında lezzet fırtınası estiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftassı tamamlanıyor. Birbirinden hamarat beş yarışmacının hünerlerini sergileyerek birincilik mücadelesi verdiği zorlu mücadelede sırasıyla yarışan isimler Beyza Nur Uzun, Soner Tan Tığlı, Furkan Bozkurt ve dün de Duygu Aras Gün'dü. Bugün sıra Esra Gülşah Bitirim'e geldi. Hafta boyunca adından söz ettirmeyi başaran güzel yarışmacı kendisine verilecek 2.5 saatlik sürede elinden geleni yaparak 15 bin lirayı evine götürmek istiyor. Bunun için de rakipleri ve Zuhal Topal'ı etkilemek amacında. Ayrıca bugün haftanın birincisi de açıklanacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? Esra Gülşah Bitirim kaç puan aldı? 10 Aralık Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


 

Esra Gülşah Bitirim hangi yemekleri yaptı?

Haftanın yeni gününde yarışan isimlerden biri olan Esra Gülşah Bitirim Gün geride kalan dört bölümde rakiplerinin masalarını değerlendirip yemeklerini yorumlamıştı. Bugün ise sıra kendisine geldi. Belirlediği menüyle rakipleri ve Zuhal Topal'ın yanı sıra milyonların karşısına çıkacak genç yarışmacı enerjisini en iyisini yapabilmek adına harcayacak. Bu hafta en çok araştırılan yarışmacı konumunda bulunan Bitirim'in ne yemek yapacağı merak konusu. Funda Aras Gün'ün menüsü haberimize eklenecektir.



 

Esra Gülşah Bitirim kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 65. bölüm yarışmacısı olan Funda Aras Gün bugün yemeklerini hazırladıktan sonra Zuhal Topal'ın yanına oturacak ve kendisine gelen eleştirilere yanıt verecek. Dğerlendirmeler konusunda da zaman zaman zor anlar yaşaması muhtemel. 15 bin lirayı evine götürmek isteyen genç yarışmacı, rakiplerine rağmen mutlu sona ulaşmakta kararı.

Esra Gükşah Bitirim'e kim kaç puan verdi?

Puan verenPuan
Funda Aras Günx puan
Furkan Bozkurtx puan
Soner Tan Tığlıx puan
Beyza Nur Uzunx puan
Zuhal TopalFinal etabında

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri