Shakira konseri saat kaçta ve nerede? Biletler kaç lira

Dünyanın en başarılı şarkıcılarından biri olan Shakira'nın Türkiye'de vereceği konser için geri sayım başladı. Ünlü ismin hayranları da yaptıkları araştırmada 'Shakira konseri nerede ve ne zaman?' ve 'Shakira konser biletleri kaç lira?' sorusunu sorusunu soruyor. İşte detaylar...

Latin pop ve rock müzik dünyasının en önemli yıldızlarından biri olan Shakir El Dorado isimli turnesi kapsamında geldiği İstanbul'da bu akşam sahne alacak ve sevilen şarkılarını Türk hayranları için seslendirecek. Konserini duyurduğu günden bu yana yoğun bir ilgi ile karşılaşan Shakira'yı kaç kişinin izlemeye geleceği de merak ediliyor.

Shakira konseri saat kaçta ve nerede?
Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı Shakira bu akşam Vodafone Arena'da sahneye çıkacak. Zaman zaman gerçekleşecek farklı etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan Beşiktaş'ın stadına bugün önemli sayıda misafir bekleniyor. Konser 21.00'de başlayacak. 

Shakira konser biletleri kaç lira ve nereden alınıyor?
Vodafone Arena'da gerçekleşecek olan Shakira konserinde biletler üç kategoride satışa sunuldu. VIP, localar, tribün ve saha içi... Biletix gişeleri ve internet sitelerinden alınabilmektedir.

Loca - Kişibaşı - 1290.00 TL
Diamond Circle - Erken Giriş VIP Paket - 1555.00 TL
VIP Tribün – Gold Hotticket - 1555.00 TL
Tribün - Silver Hotticket - 920.50 TL
Diamond Circle Ayakta - 780.00 TL
Tribün 1. Kategori VIP - 780.00 TL
Golden Circle Ayakta - 572.00 TL
Tribün 2. Kategori - 416.00 TL
Tribün 3. Kategori - 315.00 TL
Saha İçi Ayakta - 213.00 TL
Tribün 4. Kategori - 213.00 TL
Tribün 5. Kategori - 162.00 TL



Bu yollar bugün kapalı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Vodafone Park'ta gerçekleşecek konser nedeniyle Küçük Çiftlik Caddesi Şehitler Tepesi'ne dönüşlerin, stat arkası Asker Ocağı Caddesi Süzer Plaza gerisinden kapatılarak Dolmabahçe istikametine akım verilmeyeceğini, Taksim-Harbiye yönü ve Bomonti Tünel'in de kapatılacağını duyurdu.

Açıklamada, "Gümüşsuyu MKE önünden kapama yapılarak akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecek, Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe istikameti araç trafiğine kapatılacak, Mete Caddesi’nden Bedri Karafakioğlu Caddesi istikametine akım verilmeyecek, Kadırgalar ışıklardan Kadırgalar Caddesi istikametine akım verilmeyecek, Dolmabahçe Tünel çıkışından kapama yapılarak akım stat arkasına gönderilemeyecek.

Açıklamada, alternatif güzergahlara ilişkin şu bilgiler paylaşıldı: "Teşvikiye Caddesi Süleyman Seba Caddesi istikameti, Mete Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yedikuyular, Taksim istikameti, Mecidiyeköy istikameti, Sıraselviler Caddesi, Mete Caddesi, Cumhuriyet Caddesi istikameti, Mete Caddesi’nden Cumhuriyet Caddesi istikameti Tarlabaşı , Refik Saydam Caddesi istikameti, Meclis-i Mebusan Caddesi ve Barbaros Bulvarı istikameti, Piyalepaşa Bulvarı ve Hürriyettepe ışıklar istikameti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri