AFAD: Zonguldak'taki heyelanda 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Zonguldak'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen heyelanda arama çalışmaları devam eden anne ve oğlu için acı haber geldi. AFAD aramalarda 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Zonguldak'ta göçük altında kalan anne ve oğlunu kurtarma çalışmalarıyla ilgili AFAD Başkanlığı açıklama yaptı. Açıklamada göçük altındaki 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı ifade edilerek, "Zonguldak 9 Aralık 2023 tarihinde Zonguldak ilimiz merkez ilçesi Asma Mahallesi'nde iki katlı bir ev heyelan sebebi ile çökmüş, 2 vatandaşımız göçük altında kalmıştır. Arama kurtarma çalışmaları sonucunda bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmış olup, göçük altında kalan 1 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre "Zonguldak'ta arama kurtarma çalışmaları sonucunda iki vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

11 Aralık 2023 İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
Gaspçıları tek başına döverek püskürttü
Çanakkale Köprüsü'nün iç kısmından yolun karşısına geçti

Yerel Haberler Haberleri