Çalışmalara ara vermek yok

Gazetemize konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kentteki çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirterek, “Hiç ara vermeden kararlılık içinde hizmete devam edeceğiz” dedi

Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gazetemize konuştu. ATM'den para çekmek için dışarı çıktığı esnada karşılaştığımız Albayrak, Damga'yı okumayı da ihmal etmeyerek, “Severek takip ettiğim bir gazete” yorumunda bulundu. Tekirdağ'da devam eden çalışmalara ilişkin de bilgiler veren Albayrak, “Biz pandemi sürecinin ardından vatandaşlarımıza götürmemiz gereken hizmete kararlılık içerisinde devam edeceğiz. Önceliğimiz her zaman Tekirdağ ve Tekirdağ halkı olacak” dedi. Şehirde süren temizlik faaliyetlerine ilişkin de bilgi veren Albayrak, “Tekirdağ gibi güzel bir kenti daha da güzel bir hale getirmek için gayret içindeyiz” şeklinde konuştu.

Denizler temizlenecek
Asyaport tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağışlanan Deniz Süpürgesi'nin de sahil kesiminde, uygun hava şartlarında çalışmak üzere tasarlandığını anlatan Albayrak bu konuda da açıklamalarda bulundu. Albayrak, “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak kurulduğumuz 2014 yılından bu yana kıyı ve denizlerimizin temizliğine büyük önem verdik. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda plajlarımızı Mavi Bayrak kazandırdık. Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer tarafından belediyemize bağışlanan Deniz Süpürgesi’nin deniz temizleme çalışmalarımıza önemli katkısı olacaktır. Ben bu önemli bağışı için Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı değerli arkadaşım Ahmet Soyuer’e teşekkür ederim” dedi.




BARIŞ KIŞ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri