Derdiniz hep fitne fesat

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç, partisini ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi eleştiren MHP’lilere çıkıştı. Uluç, “MHP ve kıymetli genel başkanını eleştiren sözde ülkücüler! Sizler hiçbir zaman bu davayı anlayamayacaksınız, çünkü derdiniz hep fitne fesat” diye konuştu.

Cumhur İttifakı kapsamında İstanbul'da sadece 3 ilçeden belediye başakan adayı çıkaran MHP'de eleştiri sesleri de yükseldi. MHP ve Devlet Bahçeli'yi eleştirenlere çıkışan Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç, "Milliyetçi Hareket Partisini ve kıymetli genel başkanını eleştiren sözde ülkücüler! Kime hizmet ettiğiniz belli niyetiniz de belli sizler hiçbir zaman bu davayı anlayamayacaksınız,  çünkü derdiniz hep fitne fesat mesleğiniz bu, işiniz bu. Ülkücü hareket 50 yıllı geçik tarihinde sizin gibi çakallarla hep mücadele etti etmeye de devam edecek. Dar ağacına giderken bile arkadaşını, liderini ve davasını satmayan gerçek ülkü devlerini hiç bilmemişsiniz duymamışsınız" tepkisini gösterdi.

Bizim yolumuz çilelidir 
"Şunu herkes iyi bilsin ki Milliyetçi Hareket Partisi ve onu kıymetli genel başkanı ne yaptığını ve ne yapacağını çokkk iyi bilir kararları da gerçek ülkücüler için kıymetli ve geçerlidir" diyen Uluç, "Bizim yolumuz zor ve çilelidir bu yola ve zorluğa göğüs gerecek yiğitlerle devam edecektir, zor yollara basit insanlarla çıkılmaz. Arnavutköy’de bir yiğit Yüksel Emir dönemi geçti. Onun davaya sadakati ve sevgisi bizlere örnektir biz ondan razı idik. Arnavutköy de öyleydi eminim o nefis yapmamışken kızmamışken bizler hiç yapamayız. Yüksel Emir'i seven arkadaşlar onun gibi davranın ve nefis yapmayın dünden çok daha fazla çalışarak bu davaya hizmet edin" ifadelerini kullandı. Uluç son olarak, "Türk Milletinin son kalesi son çıkışı olan Milliyetçi Hareket Partisi var oldukça şanlı bayrağımız hep dalgalanacak, ezanlarımız hep okunacaktır. Cumhur İttifakına sahip çıkmak boynumuzun borcudur" açıklamasını yaptı. ORHAN ŞİMŞEK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri